facebook_pixelGustav Larssons Väg 60 Västra Götalands Län, Älvängen - hitta.se

Gustav Larssons Väg 60

446 36 Älvängen, Ale Västra Götalands Län

Adress i Starrkärr i Älvängen i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gustav larssons väg 60.

Hitta hit

Ett kedjehus byggt 1974

På adressen finns ett kedjehus byggt 1974. Huset är 113 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Starrkärr.

Värderingen är 27 876 kr/m²

Kedjehuset på Gustav Larssons Väg 60 värderas till ca 3 150 000 kr (27 876 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

3 150 000 kr

Bolån i Älvängen - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Älvängen. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Älvängen

Tomten är ca 229 kvadratmeter

Tomten, UTBY 2:132, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten UTBY 2:132 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Starrkärr

Människorna i Starrkärr

Människorna i Starrkärr

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Starrkärr bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Ales kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (16%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 42% som högutbildade. 31% har gymnasieutbildning och 3% har endast grundskoleutbildning. 32% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 67%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 964 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 763 470 kronor i lån.

-4%

Här i Ale betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Gustav larssons väg 60 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,4 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,87% (0,22)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,592% (0,42)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 26,8% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 31% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+31%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Hyundai i området.

Toyota
Hyundai

Bostadsmarknaden i Starrkärr

i Starrkärr pågår och planeras det för 138 lägenheter och snittpriset är 24 074 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 6 objekt till salu i Älvängen

Just nu finns det 3 hyreslägenheter att byta till i närheten av gustav larssons väg. Snitthyran är 8 779 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola och en grundskola i närheten

3 036 meter från adressen ligger Montessoriförskolan Kristallen.

Närmaste grundskola är Madenskolan (483 meter), som är en kommunal skola med ca 200 elever i årskurserna 1-1. Här har 100% av lärarna lärarexamen och det går 37 elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara tio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Repslagarvägen 4.

Lockas man av restaurangbesök finns Café Blå i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (915 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (31 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, STC Training Club Älvängen, tio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Starrkärr

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat måndagen den 23 november kl 06:57

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Anna Göransson.

17:30 Brand, Göteborg En bod brinner i Säve. Enligt uppgift har någon lämnat en platta på och det har börjat brinna. Räddningstjänst och polis till platsen. Inga personskador. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är upprättad. 17:38, brand, Ale En bil brinner på Gulklövergatan och ett flertal bilar står i anslutning till den brinnande bilen. Räddningstjänsten släcker elden, utan att den sprider sig till de andra bilarna. Ingen gripen. En patrull skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. 21:02, stöld, Göteborg Vi får in ett larm om att två gärningspersoner krossar en ruta till en lägenhet i Ängås. Enligt anmälaren lämnar de sedan lägenheten genom porten med stöldgods och försvinner från platsen på cyklar. En patrull skriver en anmälan om grov stöld genom inbrott av okända gärningspersoner. Ingen gripen. 21:39, rattfylleri, Lidköping En patrull stoppar en bil på länsväg 184. Föraren, en man i 35-årsåldern, tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri. 04:01, stöld, Alingsås Vi får in ett larm om ett inbrott i ett garage i anslutning till en bostad. Ett larm i garaget har gått och både väktare och polis åker till platsen. Inga gärningspersoner kvar. En hundpatrull söker av området, men utan resultat. Enligt uppgift har någon plockat ut ett fönster till garaget och stulit två cyklar. Ingen gripen. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. 03:31, rattfylleri, Uddevalla En bil med fyra personer blir stoppad av en patrull på riksväg 44 vid Brattåsmotet. Föraren tas med för provtagning och är misstänkt för droggrattfylleri. I samband med kontroll hittas även en mindre mängd narkotika och han misstänkts även för ringa narkotikabrott eget bruk.

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 22 november kl 08:08

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

22.28 Göteborg, rån I Slottsskogen vid Plikta är det ett par som blir rånade på sina mobiltelefoner och husnycklar av fyra okända killar. De blir upptryckta mot ett träd och muddrade. Inga personskador. När polisen spårar anträffas en väska som tillhör paret. Ingen gripen. 23.22 Ale, bilbrand Vid Norra Klöverstigen i Nödinge är det tre bilar som börjar brinna på en parkering. När branden startar observeras tre personer på platsen som springer därifrån. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 02.53 Uddevalla, bilbrand Vid Björkbäcksvägen börjar det brinna i en parkerad bil som blir helt utbränd. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 03.46 Borås, trafikolycka På riksväg 40 vid Viaredsmotet är det en bilist som kör av vägen. I bilen färdades två personer som klarade sig med skrapsår. Föraren misstänks för vårdslöshet i trafik. 04.07 Tibro, trafikolycka I Fagersanna är det en manlig bilist som kör av vägen och får allvarliga skador. Han körs till KSS. Polisen skriver en anmälan gällande misstanke om rattfylleri och grov vårdlöshet i trafik. 04.26 Hisingen, bilbrand Vid Slättadammsgatan börjar det brinna i en parkerad bil och branden sprider sig till två andra bilar på parkeringen. Branden sprider sig även till en förskola där fasaden får brandskador. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 04.51 Ulricehamn, trafikolycka På länsväg 1870 vid Timmele är det en bilist som kör av vägen. I bilen färdades fem personer och någon klagade på ryggsmärtor. Oklart om någon var i behov av sjuknhusvård. Det finns misstankar om att föraren kan ha varit alkoholpåverkad vid olyckan och denne får följa med för provtagning. 05.14 Göteborg, rån Vid Linnégatan är det en person som tilltvingar sig kontanter från kassan inne på 7-eleven under uttalat hot om våld. Inga personskador. 

Brand

Rapporterat måndagen den 16 november kl 08:05

På Utmarksvägen har en lastbil kört in i en viadukt och fattat eld.

Föraren har själv tagit sig ut ur bilen. Inga personskador. Uppdatering kl 08.08 Lastbilens brinner fortfarande och gångbron över E6 är avstängd, men trafiken på E6 är inte påverkad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
13%
SverigeStarrkärr

Brott jämfört med riket