facebook_pixelLerbäcksvägen 31 Västra Götalands län, Äspered - hitta.se
Hitta.se

Lerbäcksvägen 31

516 92 Äspered, Borås Västra Götalands län

Adress i Tvärred i Äspered i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lerbäcksvägen 31.

Hitta hit

En villa byggd 2008

På adressen finns en villa byggd 2008. Huset är 143 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Tvärred.

Värderingen är 29 411 kr/m²

Villan på Lerbäcksvägen 31 värderas till ca 3 000 000 kr (29 411 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

3 000 000 kr

Bolån i Äspered - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Äspered. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Äspered

Tomten är ca 2038 kvadratmeter

Tomten, LERBÄCK 1:4, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LERBÄCK 1:4 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Tvärred

Människorna i Tvärred

Människorna i Tvärred

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Tvärred bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Borås kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 34% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 74%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 484 kr, vilket är 12% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 232 200 kronor i lån.

+12%

Skatteläget i Borås

För de som är folkbokförda på Lerbäcksvägen 31 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,31% (-0,34)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,032% (-0,14)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 26,9% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 70% fler röster än riksgenomsnittet.

C+70%

Bostadsmarknaden i Tvärred

Just nu finns 1 objekt till salu i Äspered

Det har sålts 2 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 15 524 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 15 334 kr/m2 och går upp med 1.40 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sju förskolor i närheten

6 695 meter från adressen ligger Dannikeskolan.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (233 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (17 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tvärred

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 06:08

Ett urval ur händelser i länet under natten. Presstalespersoner under fredagen är Stefan Gustafsson och under kvällen Fredrik Svedemyr.

Kl 22.17 Ulricehamn, trafikolycka, singel En personbil kör av vägen av okänd anledning vid Grönahögsvägen, bilen hamnar i en trädgård.  Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. När polis anländer hittar man föraren i bilen, en man. Föraren får blåsa och misstänks därefter för rattfylleri. Han medtogs för provtagning. Inga kända personskador i övrigt. Kl 02.57 Göteborg, inbrottsstöld i företag/en gripen Larm löser ut i ett företag vid Hulda Lindgrens gata i Högsbo. Polis larmas till platsen. På platsen finner polisen en ruta som är sönderslagen. En ytterligare polispatrull har samtidigt hittat en man som bär på diverse gods ca 500 meter från brottsplatsen. Godset kan man direkt koppla till brottet och mannen erkänner på plats att han varit i lokalerna. Mannen grips misstänkt för inbrottsstöld.

Trafikolycka, singel

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 07:40

Personbil i singelolycka, väg 40, trafikplats 88, Boda.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till väg 40 Boda, där en singelolycka med en personbil inträffat, riktning mot Borås. I bilen har fem personer färdats. Föraren uppger smärta i nacke och har jack i ansiktet. Passagerarna, två barn och två kvinnor, uppges vara oskadda. Samtliga inblandade kommer dock att kontrolleras på sjukhus. Ett körfält är avstängt för trafik, trafiken flyter på men med köbildning. 20.00 Polis är klar på platsen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 08:18

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler till kvällen kommer Anna Göransson.

22:04 Försök till olaga intrång, Borås. Larm inkom om en man som på Lindormsgatan försökt ta sig in hos en målsägare. Mannen skall ha uppgett att han kom från hemtjänsten och försökte ta sig in hos en kvinna i 80-årsåldern. Kvinnan som var skarp i sinnet vägrade låta mannen komma in vilket gjorde honom arg. Men målsägaren stod på sig och vägrade släppa in mannen vilket förmodligen resulterade i att mannen blev avbruten från än värre brottslighet. 23:35 Skadegörelse genom brand, Falköping. Räddningstjänst fick larm om rökutveckling på en toalett på Järnvägsstationen i Falköping. Polis åkte till platsen. Enligt uppgifter skall personer setts lämna Järnvägsstationen strax efter branden startade. Anmälan om skadegörelse genom brand upprättades.  01:14 Olaga intrång, Västerskolan, Uddevalla. Polispatrull anträffar tre personer som gjort inbrott i Västerskolan i Uddevalla. anmälan upprättades om olagaintrång samt skadegörelse.  02:57 Brand, Falköping. Polis fick larm om brand i parkeringsgarage under ett bostadshus. Det är två garage som har brunnit en bil är skadad. Polis upprättade en anmälan om mordbrand.   

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
537%
SverigeTvärred

Brott jämfört med riket