facebook_pixelTallvägen 20 Västra Götalands län, Öckerö - hitta.se
Hitta.se

Tallvägen 20

475 31 Öckerö, Öckerö Västra Götalands län

Adress på ÖckeröÖckerö i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tallvägen 20.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1984

Fastigheten på Tallvägen 20 är ett flerfamiljshus byggt 1984.

Bolån på Öckerö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta på Öckerö. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån på Öckerö

Boendemiljön på Öckerö

Människorna på Öckerö

Människorna på Öckerö

Yngre singelhushåll med lägre inkomster i hyresrätt i förorter kring de större städerna

På Öckerö bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är lägre än medelåldern i Öckerös kommun (51år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (31%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är segling, teater, konst, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utförsåkning, arbeta i trädgården, näringsliv och samhällsekonomi, energisparande och ungdomskultur.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 28% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 331 kr, vilket är 10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 275 114 kronor i lån.

-10%

Skatteläget i Öckerö

För de som är folkbokförda på Tallvägen 20 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,21% (-0,44)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Kristdemokraterna det största partiet med 25,4% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 301% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+301%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 51 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 14 objekt till salu i Kalvsund

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Tallvägen. Snitthyran är 7 500 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

1 155 meter från adressen ligger Kyrkbackens Förskola Öckerö Församling.

Matbutiker och restauranger

Bara tio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Henrys Kiosk på Stranden 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Strandbaren och Hamnens pizza & restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (159 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca sju minuters cykelväg (2162 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Öckerö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Anträffad död

Rapporterat lördagen den 17 april kl 10:00

En person har anträffats avliden.

En person har anträffats avliden i Torslanda i Göteborg. Polisen håller på att titta på omständigheterna kring detta dödsfall för att utröna hur personen avlidit.  Delar av Kongahällavägen har därför spärrats av, det rör sig in en sträcka mellan Lilleby rondellen och Lilleby Skolväg. 10:30 Uppdatering. Personen som anträffat avliden har hittats i ett dike intill vägen. Polisen startar en utredning om vållande till annan död. Personen är ännu inte identifierad. Polisen genomför en teknisk undersökning. 14:20 Uppdatering. Polisen har tagit beslutat att häva de avspärrningarna som funnits kring Kongahällavägen med anledning av det dödsfall som utreds som vållande till annans död.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 15 april kl 03:04

Vi får in ett larm om en kökrock i Lundbytunneln. Inga uppgifter om personskador.

Ambulans på plats. Räddningstjänst och polis på väg.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 14 april kl 07:55

En bilist och cyklist har kolliderat i korsningen Hjalmar Brantingsgatan/Långströmsgatan. Inga uppgifter om allvarligare skador.

Ambulans och polis larmade till platsen. Uppdatering kl. 08.15: Bilisten har lämnade olycksplatsen. Patrullen skriver en anmälan om smitning från trafikolycka samt en anmälan om beteendebrott i trafiken. Cyklisten klagade på smärta i axeln och är förd med ambulans till sjukhus.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
78%
SverigeÖckerö

Brott jämfört med riket