facebook_pixelSteken 3A Västra Götalands län, Agnesberg - hitta.se

Steken 3A

424 38 Agnesberg, Göteborg Västra Götalands län

Ett flerfamiljshus byggt 1965

Fastigheten på Steken 3A är ett flerfamiljshus byggt 1965.

Bolån i Agnesberg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Agnesberg. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Agnesberg

Boendemiljön i Agnesberg

Människorna i Agnesberg

Människorna i Agnesberg

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

I Agnesberg bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Göteborgs kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (9%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är alternativ hälsovård, skönhetsvård, astrologi, datorer, prova nya produkter, följa populära tv-serier, bantningstips, spela dataspel/tv-spel, hårvård och film.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 13% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 47%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 744 kr, vilket är 16% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 790 491 kronor i lån.

-16%

Skatteläget i Göteborg

För de som är folkbokförda på Steken 3A gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,12% (-0,53)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,5% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 61% fler röster än riksgenomsnittet.

V+61%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Suzuki i området.

Toyota
Suzuki

Bostadsmarknaden i Agnesberg

i Agnesberg pågår och planeras det för 179 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Agnesberg

Det har sålts 100 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 35 675 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 33 716 kr/m2 och går upp med 5.75 %.

Just nu finns det 35 hyreslägenheter att byta till i närheten av Steken. Snitthyran är 7 088 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

910 meter från adressen ligger Villa Ramnebacken Fristående Förskola Ek. För..

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Netto på Muskotgatan 5.

Lockas man av restaurangbesök finns New Delhi i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (382 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (63 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Agnesberg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 04:33

Trafikolycka med tre personbilar inblandade på Rävebergsvägen, Göteborg.

Tre personbilar i trafikolycka på Rävebergsvägen i Angered. Stopp i trafiken. Oklart skadeläge. Polis på plats. 18:10 Uppdatering Polis skriver anmälan om vårdslöshet i trafik.   

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 04:24

Singelolycka på Angereds Storåsväg, Göteborg.

Enligt uppgifter från SOS Alarm har en personbilsförare råkat ut för en singelolycka på Angereds Storåsväg i Göteborg. Enligt uppgifter till polis skall föraren av personbilen ha varit medvetslös. Polis, räddningstjänst och ambulans på plats. Mannen som är i 30-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans.  

Räddningsinsats

Rapporterat måndagen den 23 november kl 10:29

Vi får larm om en gasbehållare på en hållplats i Hammarkullen. Behållaren var tom och insatsen är nu avslutad. Trafiken rullar som vanligt.

Vi får larm via SOS. En person har iakttagit någon form av gasbehållare på perrongen. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Perrongen spärras av i samband med att räddningstjänsten kontrollerar behållaren och spårvagnstrafiken stängs tillfälligt av. En initial bedömning på plats gör gällande att det handlar om en tom behållare med helium. En patrull tar med sig flaskan från platsen och trafiken är nu spårvagnstrafiken är nu igång igen. I nuläget finns ingen misstanke om brott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
181%
SverigeAgnesberg

Brott jämfört med riket