facebook_pixelBandtraktorgatan 49 Västra Götalands län, Angered - hitta.se
Hitta.se

Bandtraktorgatan 49

424 67 Angered, Göteborg Västra Götalands län

Adress i Gunnared i Angered i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bandtraktorgatan 49.

Hitta hit

Bolån i Angered - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Angered. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Angered

Boendemiljön i Gunnared

Människorna i Gunnared

Människorna i Gunnared

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

I Gunnared bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är högre än medelåldern i Göteborgs kommun (45 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (35%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 19% har endast grundskoleutbildning. 5% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 22%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 983 kr, vilket är 3% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 943 875 kronor i lån.

+3%

Skatteläget i Göteborg

För de som är folkbokförda på Bandtraktorgatan 49 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,12% (-0,53)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,2% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 71% fler röster än riksgenomsnittet.

V+71%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 484 lägenheter och snittpriset är 57 247 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Angered

Just nu finns det 34 hyreslägenheter att byta till i närheten av Bandtraktorgatan. Snitthyran är 7 083 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

594 meter från adressen ligger Salsavägens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Traktorgatan 3.

Lockas man av restaurangbesök finns Kultur & Teatercafé i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (940 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (42 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gunnared

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 06:55

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

22.49 Göteborg, skadegörelse genom brand Polis och räddningstjänst larmas till Rosmaringatan i Lövgärdet med anledning av att en parkerad bil börjat brinna. Polisen misstänker att någon tänd eld på bilen och skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 01.34 Skara, mordbrand Polis och räddningstjänst larmas till Valhallagatan med anledning av en källare är rökfylld. Någon har tänt eld på en massa papper och ett flertal källarförråd blir totalförstörda. Fastigheten behövdes ej utrymmas då räddningstjänsten snabbt fick kontgroll på branden. Platsen spärras av för teknisk undersökning. 06.27 Göteborg, skadegörelse genom brand Polis och räddningstjänst larmas till Vagnmakaregatan med anledning av att en bil som står på en gångbana börjat brinna. Bilen blir totalförstöd och polisen misstänker att någon tänt eld på bilen.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 06:14

En fotgängare och en personbil har varit involverade i en trafikolycka vid Gamlestaden.

Olyckan uppges ha inträffat vid Gamlestadsvägen, riktning mot Alelyckan. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Oklar skadeläge, fotgängaren uppges vara vaken och talbar. Kl 18.07: Polis på plats. Motparte,/bilisten finns på plats. Den skadade omhändertas av personal från räddningstjänsten i avvaktan på ambulans. Hur olyckan har gått till är för närvarande inte känt. Den skadade, en kvinna har förts till Sahlgrenska sjukhuset med hjälp av ambulans. Skadeläget är fortfarande oklart. Föraren av bilen, en kvinna delges misstanke om vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. Polisen lämnar platsen.

Rån

Rapporterat tisdagen den 5 januari kl 06:58

Rån i förbutik, Angereds centrum.

Polis skickas till Angereds centrum efter samtal om rån mot en förbutik vid en livsmedelsbutik. En ensam gärningsman, maskerad och i mörka kläder, uppges ha hotat till sig lotter i samband med rånet. Det finns i nuläget inga uppgifter om att gärningsmannen haft några tillhyggen. Efter rånet springer han från platsen, i riktning mot Angereds arena. Polispatruller och polishelikopter har sökt i området men den misstänkte gärningsmannen har inte anträffats. En anmälan om rån upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
181%
SverigeGunnared

Brott jämfört med riket