facebook_pixelKummingatan 94 Västra Götalands län, Angered - hitta.se

Kummingatan 94

424 43 Angered, Göteborg Västra Götalands län

Adress i Gunnared i Angered i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kummingatan 94.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1971

Fastigheten på Kummingatan 94 är ett flerfamiljshus byggt 1971.

Bolån i Angered - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Angered. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Angered

Boendemiljön i Gunnared

Boendemiljön i Gunnared

I området kring Kummingatan 94 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (38%).

Boendemiljön i Gunnared

Tre drönarbilder över Gunnared

En drönare har flugit över Gunnared och tagit tre bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Gunnared från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Gunnareds församling
Gårdsten
Idtjärnet
Lövgärdets kyrka

Människorna i Gunnared

Människorna i Gunnared

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Gunnared bor 41% kvinnor och 59% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Göteborgs kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (13%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 24% har endast grundskoleutbildning. 13% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 056 kr, vilket är 37% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 898 132 kronor i lån.

-37%

Skatteläget i Göteborg

För de som är folkbokförda på Kummingatan 94 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,12% (-0,53)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 49,9% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 107% fler röster än riksgenomsnittet.

V+107%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Toyota i området.

Volvo
Toyota

Bostadsmarknaden i Gunnared

i Gunnared pågår och planeras det för 242 lägenheter och snittpriset är 32 582 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 8 objekt till salu i Angered

Just nu finns det 15 hyreslägenheter att byta till i närheten av Kummingatan. Snitthyran är 7 695 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

154 meter från adressen ligger Hundkojan Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara tio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Muskotgatan 5.

Lockas man av restaurangbesök finns Utsikten Café & Restaurang och Föreningen Eklövet i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (679 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (85 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gunnared

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Olaga hot

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 03:47

Personer hotade till sig bil från bilfrima.

Polis skickas till Tveten där en bilfirma haft en bil inne för rekond. Personer kommer till bilfirman för att hämta bilen, och i samband med det hotar dessa personalen med pistolliknande föremål. De lämnar därefter verkstaden i bilen, utan att betala för rekonden. Det är oklart i vilken  riktning bilen har lämnat, och den är inte anträffad. Personalen uppges ha blivit chockade av händelsen. Polis har hållit förhör på platsen, och en anmälan gällande olaga hot samt vapenbrott upprättas.

Rån

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 08:04

I Kviberg vid Lilla Regementsvägen är det en 18-årig kille som blir rånad på sin mobiltelefon av tre okända killar.

En av rånarna frågar målsägaren om vad klockan är och när denne tar upp sin mobiltelefon och visar tiden tar killen mobiltelefonen ur målsägarens hand. När målsägaren försöker ta tillbaka sin telefon dyker det upp två andra killar, kompisar till rånaren som slår och sparkar honom. Rånarna försvann från platsen upp mot Beväringsgatan. Målsägaren är ej i behov av sjukhusvård.

Räddningsinsats

Rapporterat måndagen den 23 november kl 10:29

Vi får larm om en gasbehållare på en hållplats i Hammarkullen. Behållaren var tom och insatsen är nu avslutad. Trafiken rullar som vanligt.

Vi får larm via SOS. En person har iakttagit någon form av gasbehållare på perrongen. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Perrongen spärras av i samband med att räddningstjänsten kontrollerar behållaren och spårvagnstrafiken stängs tillfälligt av. En initial bedömning på plats gör gällande att det handlar om en tom behållare med helium. En patrull tar med sig flaskan från platsen och trafiken är nu spårvagnstrafiken är nu igång igen. I nuläget finns ingen misstanke om brott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
181%
SverigeGunnared

Brott jämfört med riket