facebook_pixelLänkharvsgatan 19 Västra Götalands län, Angered - hitta.se
Hitta.se

Länkharvsgatan 19

424 66 Angered, Göteborg Västra Götalands län

Adress i Angered i Angered i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Länkharvsgatan 19.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1978

Fastigheten på Länkharvsgatan 19 är ett flerfamiljshus byggt 1978.

Bolån i Angered - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Angered. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Angered

Boendemiljön i Angered

Boendemiljön i Angered

I området kring Länkharvsgatan 19 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (51%).

Boendemiljön i Angered

Tre drönarbilder över Angered

En drönare har flugit över Angered och tagit tre bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Angered från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Angereds närsjukhus
Angereds teater
Blå Stället
Angereds Centrum

Människorna i Angered

Människorna i Angered

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Angered bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är högre än medelåldern i Göteborgs kommun (45 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (35%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 9% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 26% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 026 kr, vilket är 30% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 976 604 kronor i lån.

-30%

Skatteläget i Göteborg

För de som är folkbokförda på Länkharvsgatan 19 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,12% (-0,53)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 43,2% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 127% fler röster än riksgenomsnittet.

V+127%

Bostadsmarknaden i Angered

i Angered pågår och planeras det för 225 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 5 objekt till salu i Hisings Kärra

Just nu finns det 32 hyreslägenheter att byta till i närheten av Länkharvsgatan. Snitthyran är 6 688 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

288 meter från adressen ligger Solen Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Traktorgatan 3.

Lockas man av restaurangbesök finns Kultur & Teatercafé och New Delhi i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (554 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Angereds Stadspark, ligger mindre än en minuts gångväg (75 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Angered

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 05:10

Bilbrand på Kaprisgatan.

Polis fick larm om en bilbrand i ett parkeringshus på Kaprisgatan i Angered. Branden skall vara släckt ytterligare en bil skall vara brandskadad. Enligt räddningstjänsten kan branden vara anlagd. Polis är på platsen och arbetar med att höra vittnen och söka av området efter eventuella gärningspersoner.

Sammanfattning natt

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 07:04

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

18.18 Göteborg, skadegörelse Vid Lövgärdesgatan är det ungdomar som krossar en ruta till en parkerad bil och slänger in något i bilen som börjar brinna. Under kvällen är det ytterligare bilar som tänds eld på av ungdomar, bland annat vid Kaprisgatan. Vid Paprikagatan är det ungdomar som kastar snö och is på en väktarbil. I området är det fyra ungdomar som omhändertas och polisen skriver en anmälan gällande hot mot tjänsteman och försök till skadegörelse. 21.34 Göteborg, brand Vid Temeraturgatan börjar det brinna i en container och räddningstjänsten åtgärdar. 23.33 Lilla Edet, inbrott Vid Industrigatan är det tre maskerade personer som kör ner en port till Elons område och tar sig in på området. Oklart vad de fått med sig. Vid 04-tiden anträffas bilen brinnandes vid Öresjö och det visar sig att bilen var anmäld stulen. Ingen gripen. 23.53 Lidköping, Stulen bil Vid Garpgatan grips en person för tillgrepp av fortskaffningsmedel och grov vårdslöshet i trafik. 04.29 Trollhättan, stöld/inbrott Vid Kungsgatan är det två personer som gör inbrott på Kungsfrukt. De ses lämna platsen i en vit bil som senare anträffas utanför en adress i Trollhäöttan. Bilen är anmäld stulen och vid en husrannsakan på adressen kan en person gripas misstänkt för inbrottet och tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 06:55

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

22.49 Göteborg, skadegörelse genom brand Polis och räddningstjänst larmas till Rosmaringatan i Lövgärdet med anledning av att en parkerad bil börjat brinna. Polisen misstänker att någon tänd eld på bilen och skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 01.34 Skara, mordbrand Polis och räddningstjänst larmas till Valhallagatan med anledning av en källare är rökfylld. Någon har tänt eld på en massa papper och ett flertal källarförråd blir totalförstörda. Fastigheten behövdes ej utrymmas då räddningstjänsten snabbt fick kontgroll på branden. Platsen spärras av för teknisk undersökning. 06.27 Göteborg, skadegörelse genom brand Polis och räddningstjänst larmas till Vagnmakaregatan med anledning av att en bil som står på en gångbana börjat brinna. Bilen blir totalförstöd och polisen misstänker att någon tänt eld på bilen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
181%
SverigeAngered

Brott jämfört med riket