Hitta.se

Lundavägen 3

519 94 Björketorp, Mark Västra Götalands Län

Bolån i Björketorp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Björketorp. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2022) för ett bolån bundet på 1 år: 2,38%

Räkna på ditt bolån!

Bolåneräntan du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 2,41% (maj 2022).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 1 års bunden ränta på 2,38% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 595 992 kronor och den första avbetalningen är 3 650 kronor.

Nordea Logo
Bolån i Björketorp

Boendemiljön i Lundavägen 3

Boendemiljön i Lundavägen 3

lundavägen 3 ligger i Mark

I området kring lundavägen 3 bor många i villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet.

Vårdcentraler och apotek i närheten av lundavägen 3

Det finns inga vårdcentraler eller apotek inom 6km avstånd från lundavägen 3.

Människorna i Lundavägen 3

Människorna i Lundavägen 3

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i förskoleålder

I Lundavägen 3 har 4% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i förskoleålder och 15% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (25%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 50% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I Surteby-Kattunga är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 612 kr, vilket är -10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 159 037 kr i lån.

-9%

Här i Mark betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är 0,2 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,21% (-0,44)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Hög medelålder i området

Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Marks kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen.

Centerpartiet är ovanligt starka i Surteby-Kattunga

I valdistriktet röstar man borgerligt. Centerpartiet får 94% fler röster än riksgenomsnittet. Sverigedemokraterna är största parti med 29.9% av rösterna.

C+94%

Bostadsmarknaden i Surteby-Kattunga

Just nu finns 3 objekt till salu i Björketorp

Det har sålts 3 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 27 454 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 22 891 kr/m2 och går upp med 17.83 %.

Fordonsmarknaden nära Björketorp

Fordonsfakta för Björketorp

I närheten av Björketorp finns det just nu inga bilar till saluwayke.se. Men det finns 4 245 bilar tillgängliga för köp online.

 • Ikon

  Vanligaste biltypen online?
  Den vanligaste biltypen till salu online är en SUV.

 • Ikon

  Vilket märke är oftast till salu online?
  Volvo är vanligast.

 • Ikon

  Vilken färg på bilen är populärast?
  En vit bil är oftast till salu online.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

523 meter från adressen ligger Björketorpskolan.

Närmaste grundskola är Björketorpskolan (523 meter), som är en kommunal skola med ca 110 elever i årskurserna 1-6. Här har 57 av lärarna lärarexamen och det går 11 elever per lärare.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (332 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (89 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Lundavägen 3

Uppdateringarna presenteras av Verisure

Du kan skydda din bostad med inbrotts- och brandlarm. Uppkopplat till larmcentral dygnet runt. Testa vilket hemlarm som passar dig och räkna ut ditt pris.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 30 juni kl 06:39

En sammanfattning av nattens händelser i länet.

23.53 Skadegörelse, Hålabäck, Kungsbacka. Polis skickas till Hålabäck, där en man repar bilar. Polis som kommer till platsen anträffar mannen, och han visar då tecken på påverkan. Han tas med enligt lagen om berusade personer, LOB. Två bilar har fått skador. Mannen är nu misstänkt för skadegörelse.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 20 juni kl 20:04

Två personbilar är involverade i en olycka på Smidesvägen. Oklart skadeläge.

Polis på väg. Uppdatering kl. 21:19 En anmälan om vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada är upprättad. Inga uppgifter om att någon är förd till sjukhus.

Trafikolycka, singel

Rapporterat tisdagen den 28 juni kl 17:43

Personbil som kört in i mitträcket, E6 trafikplats 61 Borgås.

Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till E6, trafikplats 61 Borgås, där en personbil kört in i mitträcket, södergående riktning. Skadeläget är okänt. 18.10 Föraren, en kvinna, har inte fått några skador i samband med olyckan. Det finns ingen misstanke om brott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
27%
SverigeLundavägen 3

Brott jämfört med riket