facebook_pixelLundavägen 3 Västra Götalands Län, Björketorp - hitta.se
Hitta.se

Lundavägen 3

519 94 Björketorp, Mark Västra Götalands Län

Bolån i Björketorp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Björketorp. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Björketorp

Boendemiljön i Surteby-Kattunga

Människorna i Surteby-Kattunga

Människorna i Surteby-Kattunga

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Surteby-Kattunga bor 59% kvinnor och 41% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Marks kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 12% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 17% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 612 kr, vilket är 9% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 159 037 kronor i lån.

-9%

Skatteläget i Mark

För de som är folkbokförda på Lundavägen 3 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,21% (-0,44)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 29,9% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 94% fler röster än riksgenomsnittet.

C+94%

Bostadsmarknaden i Surteby-Kattunga

Just nu finns 9 objekt till salu i Björketorp

Det har sålts 1 objekt i området de senaste 6 månaderna.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

522 meter från adressen ligger Björketorpskolan.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (332 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (89 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Surteby-Kattunga

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat söndagen den 13 juni kl 12:06

På E6 i höjd med Frillesås har en bilist kört av vägen och voltat.

Två personer i bilen men skadeläget är oklart. Räddningstjänst, ambulans samt polis är på plats. Inga uppgifter om trafikläget. 12.30 Två personer fick åka med ambulansen till Sahlgrenska sjukhuset med lidriga skador. Bilen kommer att bärgas.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 9 juni kl 06:39

Personbil och A-traktor som kolliderat, Varbergsvägen.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Varbergsvägen, där en personbil och en A-traktor kolliderat. En av de inblandade uppger smärta i nacke, och en annan i en arm. Olyckan påverkar framkomligheten för övrig trafik. 19.03 En person  är förd med ambulans till sjukhus med smärta i nacken. Bärgning kommer att ske på platsen.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 8 juni kl 08:05

En moped och en personbil ska ha varit involverade i en trafikolycka vid Fjärås.

Enligt SOS så har olyckan inträffat vid Gåsevadholmsvägen/Vallbyvägen. Polis och ambulans larmas till platsen. Oklart skadeläge. Kl 19.39: Polis på plats.Ingen misstanke om brott. Mopedföraren en flicka född -05 körs till sjukhus för kontroll, lindrigt skadad. Troligen har olyckan orsakats av något som låg på vägbanan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
27%
SverigeSurteby-Kattunga

Brott jämfört med riket