facebook_pixelMarknadsvägen 7 Västra Götalands Län, Björketorp - hitta.se
Hitta.se

Marknadsvägen 7

519 94 Björketorp, Mark Västra Götalands Län

En villa byggd 1920

På adressen finns en villa byggd 1920. Huset är 200 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Surteby-Kattunga.

Bolån i Björketorp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Björketorp. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Björketorp

Tomten är ca 7096 kvadratmeter

Tomten, HOLMÅKRA 1:19, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HOLMÅKRA 1:19 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Surteby-Kattunga

Människorna i Surteby-Kattunga

Människorna i Surteby-Kattunga

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Surteby-Kattunga bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Marks kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (27%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 45% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 225 kr, vilket är 14% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 281 416 kronor i lån.

-14%

Skatteläget i Mark

För de som är folkbokförda på Marknadsvägen 7 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,21% (-0,44)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 29,9% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 94% fler röster än riksgenomsnittet.

C+94%

Bostadsmarknaden i Surteby-Kattunga

Just nu finns 7 objekt till salu i Mark

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 122 meter från adressen ligger Björketorpskolan.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (540 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (42 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Surteby-Kattunga

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 08:15

Personbil i singelolycka, Veddige.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Veddige, där en singelolycka med en personbil inträffat. En av de inblandade i olyckan uppger smärta i rygg, men skadeläget är okänt.

Trafikolycka, singel

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 03:37

Lastbil som kört i diket, Helsjövägen, Idala.

Polis skickas till Helsjövägen, där en lastbil kört i diket i samband med möte av en annan lastbil. Olyckan har inte medfört några personskador, men lastbilens släp har dragit med sig en telefonstolpe och ledningar. Driftansvariga för telefonbolaget skickas ut för att ta hand om stolpe samt ledningar. Det råder halt väglag på platsen. 17.33 Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 06:49

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson samt Anna GÖransson.

02.54 Kungsbacka, drograttfylleri m.m. En patrull stannar och kontrollerar en bil på Varbergsvägen och där visar det sig att föraren kan misstänkas för drograttfylleri samt brott mot knivlagen. En passagerare kan misstänkas för narkotikabrott eget bruk samt även denne för brott mot knivlagen. 03.37 Kungsbacka, stöld. Tre utländska lastbilschaufförer kontaktar polis och meddelar att samtlig har haft inbrott på sina lastbilar under tiden man stått parkerade på en rastplats invid Torpasjön. Bland annat har man blivit av med däck från en av lastbilarna.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
27%
SverigeSurteby-Kattunga

Brott jämfört med riket