facebook_pixelToftenvägen 2 Västra Götalands län, Bleket - hitta.se
Hitta.se

Toftenvägen 2

471 50 Bleket, Tjörn Västra Götalands län

Adress i Stenkyrka i Bleket i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Toftenvägen 2.

Hitta hit

En villa byggd 1979

På adressen finns en villa byggd 1979. Huset är 147 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Bleket.

Värderingen är 18 775 kr/m²

Villan på Toftenvägen 2 värderas till ca 2 760 000 kr (18 775 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 760 000 kr

Bolån i Bleket - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bleket. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Bleket

Tomten är ca 685 kvadratmeter

Tomten, ARÖD 1:200, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ARÖD 1:200 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Stenkyrka

Människorna i Stenkyrka

Människorna i Stenkyrka

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Stenkyrka bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Tjörns kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (48%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 32% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 928 kr, vilket är 8% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 973 065 kronor i lån.

-8%

Skatteläget i Tjörn

För de som är folkbokförda på Toftenvägen 2 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,71% (0,06)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,432% (0,26)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 21,0% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 224% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+224%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 41 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 48 objekt till salu i Mossholmen

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

7 689 meter från adressen ligger Marstrands Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (334 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (95 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Stenkyrka

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Mord/dråp, försök

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 10:09

Under onsdagen, igår inträffade en allvarlig händelse på ett ungdomshem i Nereby.

En av ungdomarna misshandlade en lärare mycket grovt med bland annat ett tillhygge. Läraren avfördes med ambulans till sjukhus, skadeläget för läraren beskrivs som allvarligt men stabilt. Ungdomen, 16 år gammal greps på platsen och anhölls under kvällen av åklagare. Den misstänkte har medgett vad som inträffat i förhör och utredningsläget är gott. Med anledning av den misstänktes ringa ålder råder sekretess på övrig information i ärendet varför vi i nuläget inte kan lämna ut ytterligare upplysningar i utredningen.

Detonation

Rapporterat måndagen den 4 januari kl 03:20

En man har skadats vid en explosion i Säve, Göteborg.

En man skall ha skadats allvarligt vid en explosion i Säve. Mannens skador är omfattande och polis, räddningstjänst och ambulans på väg till platsen. Det är oklart i nuläget vad det är som har orsakat detonationen.   15:11 Uppdatering. Polis och räddningstjänst har spärrat av området med en säkerhetsmarginal om 100m. Rättsläget för utredningen gäller vållande till kroppsskada. Nationella bombskyddet (NBS) kommer att undersöka platsen för att bringa klarhet i vad som skett. När det gäller NBS arbetsmetoder ett arbetssätt kommer inte polisen att kunna kommentera dessa innan arbetet är avslutat med anledning av säkerhetsskäl.  Ingen ytterkligare information kan för närvarande lämnas ut, när detta kan ske kommer informationen att komminuceras via denna händelserapporten i första hand.   15:59 Uppdatering. Nationella bombskyddet har säkrat platsen och avspärrningarna kommer att krympas. Polisens tekniker kommer att undersöka platsen. Enligt de intitiala undersökningarna som gjorts handlar detta troligtvis om en olyckshändelse. För att helt säkerhetsställa orsakerna avvaktas teknikernas undersökning. Mannen som var i 45-årsåldern har avlidit till följd av de skador han ådrog sig i samband med explosionen.      

Detonation

Rapporterat måndagen den 4 januari kl 02:40

En man har skadats vid en explosion i Säve, Göteborg.

En man skall ha skadats allvarligt vid en explosion i Säve. Mannens skador är omfattande och polis, räddningstjänst och ambulans på väg till platsen. Det är oklart i nuläget vad det är som har orsakat detonationen.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
53%
SverigeStenkyrka

Brott jämfört med riket