facebook_pixelRävlandavägen 20 Västra Götalands Län, Bollebygd - hitta.se
Hitta.se

Rävlandavägen 20

517 91 Bollebygd, Bollebygd Västra Götalands Län

Adress i Bollebygd i Bollebygd i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Rävlandavägen 20.

Hitta hit

En villa byggd 1959

På adressen finns en villa byggd 1959. Huset är 190 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Bollebygd.

Bolån i Bollebygd - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bollebygd. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Bollebygd

Tomten är ca 11000 kvadratmeter

Tomten, KRÅKTORP 2:8, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten KRÅKTORP 2:8 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Bollebygd

Människorna i Bollebygd

Människorna i Bollebygd

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Bollebygd bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 58 år, vilket är högre än medelåldern i Bollebygds kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 35% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 75%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 953 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 248 019 kronor i lån.

-19%

Skatteläget i Bollebygd

För de som är folkbokförda på Rävlandavägen 20 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,59% (-0,06)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,312% (0,14)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 25,8% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 35% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+35%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Hyundai i området.

Toyota
Hyundai

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 26 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 2 objekt till salu i Bollebygd

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av rävlandavägen. Snitthyran är 6 400 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

968 meter från adressen ligger Krokdals Förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är ICA Nära på Gästgivarevägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Viktoria Café & Konditori och Kök & Bar SALONGEN i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (234 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (57 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bollebygd

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Motorfordon, stöld

Rapporterat måndagen den 30 november kl 04:05

På Backa Gata i Kinna grips två personer i anslutning till en stulen bil.

Bilen står fastkörd i ett dike och i närheten anträffas en man och en kvinna gående från platsen. Båda misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel och grips. Bilen tagen i beslag för en teknisk undersökning.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 07:57

Två bussar som kolliderat på Förläggarevägen Fritsla.

Polis och ambulans skickas till Förläggarevägen då två bussar har kolliderat. Enligt initiala uppgifter verkar olyckan inte ha medfört några personskador, men har orsakat problem i trafiken på plats. Det råder mycket halt väglag på olycksplatsen. 20.14När polis och ambulans kommer fram till platsen finns ingen av bussarna kvar. Polispatrull tar bort glassplitter från vägen, men lämnar därefter platsen utan åtgärd.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 21 november kl 07:57

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

01.57 Kinna, stöld genom inbrott och grovt hot mot tjänsteman Polisen larmas till Prästliden i Kinna med anledning av att två maskerade personer gör inbrott i ett garage. När polis kommer till platsen springer de två åt olika håll.Polispatrullen delar på sig och springer efter. En av tjuvarna hotar den ena polisen med ett tillhygge och polisen skjuter ett varningskott vilket gör att tjuven släpper tillhygget och kan gripas, han är 20 år. Den andre tjuven kommer undan och är inte gripen. 03.22 Åmål, bilbrand Vid Drottninggatan börjar det brinna i en parkerad bil. I samband med att branden startade sågs två personer lämna platsen. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 05.18 Skövde, skadegörelse genom brand Vid Stationsvägen griper polisen två personer, en 18-årig kille och en 17-årig flicka som anlagt två bränder i två uppställda containers.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
70%
SverigeBollebygd

Brott jämfört med riket