facebook_pixelBönåsvägen 2 Västra Götalands Län, Borås - hitta.se

Bönåsvägen 2

504 93 Borås, Borås Västra Götalands Län

Adress i Borås Caroli i Borås i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bönåsvägen 2.

Hitta hit

Bolån i Borås - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Borås. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Borås

Tomten är ca 2455 kvadratmeter

Tomten, BOSNÄS 3:107, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BOSNÄS 3:107 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Borås Caroli

Människorna i Borås Caroli

Människorna i Borås Caroli

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Borås Caroli bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Borås kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (34%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är meka med bilar, arbeta i trädgården, antikviteter, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku, krukväxter, snickra/måla och bygga, motorsport och energisparande.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 45% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 586 kr, vilket är 2% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 392 533 kronor i lån.

-2%

Skatteläget i Borås

För de som är folkbokförda på Bönåsvägen 2 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,31% (-0,34)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,032% (-0,14)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 26,2% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 50% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+50%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och BMW i området.

Toyota
BMW

Bostadsmarknaden i Borås Caroli

i Borås Caroli pågår och planeras det för 34 lägenheter och snittpriset är 30 769 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 4 objekt till salu i Borås

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 704 meter från adressen ligger Ängsjögårdens naturförskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (174 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (11 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Borås Caroli

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Olaga hot

Rapporterat fredagen den 20 november kl 09:02

Polis larmas till en moské i Borås med anledning av att en person där öppnat ett brev innehållande ett okänt pulver.

Mannen som öppnat brevet undersöks av sjukvårdspersonal. Enligt de initiala uppgifterna mår mannen bra och har inte behövt föras till sjukhus. En förundersökning gällande olaga hot mot grupp har inletts. Brevet med pulvret tas i beslag för en teknisk undersökning. I nuläget är det oklart vad det rör sig om för pulver. Polisen ser allvarligt på det inträffade och arbetar för närvarande med att utreda omständigheterna. Uppdatering 21.50 Enligt undersökningen på plats är pulvret ofarligt. Försändelsen har tagits i beslag och kommer att undersökas ytterligare.

Detonation

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 10:50

Hög smäll vid bostad i Borås.

Vid klockan 00.28 på natten till tisdagen larmades polis till Rydboholm söder om Borås med anledning av att flera personer hört en hög smäll i bostadsområdet. Händelsen rubriceras i nuläget som allmänfarlig ödeläggelse och övergrepp i rättssak. Platsen är avspärrad och under dagen ska polisen göra tekniska undersökningar. Ingen person är skadad. En kvinna är anhållen. Polisen behöver allmänhetens hjälp med tips och iakttagelser. Lämna information till din lokala polis, via telefon 114 14 eller via på polisen.se. https://polisen.se/kontakt/tipsa-polisen/tipsa-polisen-via-webben

Rån väpnat

Rapporterat måndagen den 16 november kl 09:21

Rån mot jourbutik vid Göta. En man knivskadad.

Larm om att en livsmedelsbutik/jourbutik ska ha blivit utsatt för ett rån vid ST Michelsgatan. En person uppges ha fått knivskador, troligen butikspersonal. Polis och ambulans larmas till platsen. Två maskerade gärningsmän ska ha lämnat platsen till fots, en av dem har en kniv. Den skadade, en man uppges ha knivskador på ryggen och på en hand. Oklart skadeläge. Kl 21.16:  Polis på plats. Hundpatrull påbörjar eftersök.   Ambulans på plats, den skadade avförs till sjukhus. Gärningsmännen har inte fått med sig något utan det handlar om ett försök till grovt rån. Polisen har lyckats säkra vissa spår på platsen.Brottsplatsen spärras av för teknisk undersökning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
537%
SverigeBorås Caroli

Brott jämfört med riket