facebook_pixelTrallingsgatan 3B Västra Götalands län, Borås - hitta.se
Hitta.se

Trallingsgatan 3B

507 50 Borås, Borås Västra Götalands län

Adress i Borås i Borås i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trallingsgatan 3B.

Hitta hit

Bolån i Borås - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Borås. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Borås

Boendemiljön i området

Boendemiljön i området

I området kring Trallingsgatan 3 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1920- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (30%).

Wikipediafoton från närområdet

Bäckängsgymnasiet
Hultasjön (Borås socken, Västergötland)
Borås konstmuseum
Kulturhuset, Borås

Människorna i området

Människorna i området

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I området bor 59% kvinnor och 41% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Borås kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 23% som högutbildade. 23% har gymnasieutbildning och 26% har endast grundskoleutbildning. 7% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 45%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 14 438 kr, vilket är 47% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 225 481 kronor i lån.

-47%

Skatteläget i Borås

För de som är folkbokförda på Trallingsgatan 3B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,31% (-0,34)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,032% (-0,14)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 43,1% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 53% fler röster än riksgenomsnittet.

S+53%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 604 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Hulta

Just nu finns det 34 hyreslägenheter att byta till i närheten av Trallingsgatan. Snitthyran är 4 883 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tio förskolor i närheten

561 meter från adressen ligger Silviagårdens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Hultagatan 49.

Lockas man av restaurangbesök finns McDonald's och Allaktivitetshus i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (571 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (101 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Bewellness, tio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Vapenlagen

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 01:00

Två personer är gripna i samband med ett bråk i centrala Borås.

Vi blir larmade till en adress i stadsdelen Göta med anledning av ett bråk. Enligt initiala uppgifter är det två personer som har misshandlat en tredje. När första patrullen kommer fram hittar de en misshandlad person i trapphuset. Personen förs med ambulans till sjukhus. Skadeläget är oklart. Polisen kan sedan gripa två personer misstänkta för grov misshandel. I samband med händelsen framkommer även uppgifter om ett vapen, varför en av de gripna även är misstänkt för grovt vapenbrott.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 2 januari kl 07:40

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

00.39 Borås, brand Polis och räddningstjänst larmas till Björkhemsgatan i Sjöbo med anledning av att det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus där 30 personer är skrivna. Ingen person kommer till skada och räddningstjänsten släcker. Oklart vad som orsakat branden och ingen person befann sig i aktuell lägenhet där branden börjat. Polisen inleder en förundersökning gällande mordbrand och lägenheten spärras av i avvaktan på teknisk undersökning.  03.01 Göteborg, brand Polis och räddningstjänst larmas till Norra Säterigatan med anledning av att det brinner i tre parkerade bilar på platsen. I samband med att branden startade sågs en kille springa från platsen. Polisen skriver anmälan gällande skadegörelse genom brand. 06.20 Vänersborg, trafikolycka På E45 vid trafikplats Götered inträffar en singelolycka. Tre personer i bilen skadas lindrigt och körs till NÄL för kontroll.

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 31 december kl 07:44

Godmorgon! Nedan följer ett urval av nattens händelser i regionen.

01.25 Personrån, Kasernvägen, Borås. En man ringer polis och uppger att han blivit rånad av för honom fyra okända män. De tillgriper hans pass, pengar, klocka och mobil. De fyra gärningsmännen lämnar därefter platsen i bil. Mannen har i samband med rånet blivit slagen, och polis kör honom till sjukhus för kontroll. Det finns ingen misstänkt. 02.06 Brand, Fiolgatan, Göteborg . Polis och räddningstjänst skickas till platsen, efter larm om två bilar som brinner på en parkering. Enligt räddningstjänst stor risk för spridning. Branden släcks, och förutom de två bilar som brunnit får en tredje brandskada. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. 04.21 Grov stöld av husvagn, Vetegatan, Sollebrunn . Polis skickas till platsen efter att ett kameralarm lösts ut från ett företag. En större husvagn tillgrips på platsen, och körs därifrån i okänd riktning. Strax därefter ringer väktare polis om en husvagn som körs mot Trollhättan. Polispatrull kommer i kapp ekipaget, som dock inte stannar på polisens stoppsignal. Ett förföljande inleds, varefter fordonet stannar. Två män grips som misstänkta för grov stöld. 04.32 Brand, Lasarettvägen, Trollhättan . Polis och räddningstjänst skickas till platsen, där en bil brinner. Räddningstjänst släcker branden, och polis upprättar en anmälan skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt. 05.10 Rattfylleri, väg 41, Skene. En personbil kör av vägen, och ner i diket. Föraren, en man, klarar sig utan skador, men visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Bilen bärgas från platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
537%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket