facebook_pixelTrallingsgatan 3B Västra Götalands län, Borås - hitta.se
Hitta.se

Trallingsgatan 3B

507 50 Borås, Borås Västra Götalands län

Adress i Borås i Borås i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trallingsgatan 3B.

Hitta hit

Bolån i Borås - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Borås. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Borås

Boendemiljön i området

Boendemiljön i området

I området kring Trallingsgatan 3 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1920- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (30%).

Wikipediafoton från närområdet

Hultasjön (Borås socken, Västergötland)
Bäckängsgymnasiet
Borås konstmuseum
Kulturhuset, Borås

Människorna i området

Människorna i området

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I området bor 59% kvinnor och 41% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Borås kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 23% som högutbildade. 23% har gymnasieutbildning och 26% har endast grundskoleutbildning. 7% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 45%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 14 438 kr, vilket är 47% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 225 481 kronor i lån.

-47%

Skatteläget i Borås

För de som är folkbokförda på Trallingsgatan 3B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,31% (-0,34)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,032% (-0,14)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 43,1% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 53% fler röster än riksgenomsnittet.

S+53%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 576 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Hulta

Just nu finns det 22 hyreslägenheter att byta till i närheten av Trallingsgatan. Snitthyran är 6 008 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tio förskolor i närheten

561 meter från adressen ligger Silviagårdens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Hultagatan 49.

Lockas man av restaurangbesök finns McDonald's och Allaktivitetshus i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (571 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (101 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Bewellness, tio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 2 mars kl 06:40

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Fredrik Svedemyr.

22.16 Rattfylleri, väg 40, Borås.  En bil framförs vinglande på väg 40, och den stoppas av polispatrull för kontroll i höjd med Hultamotet- Föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Han har sedan tidigare ingen behörighet att köra bil, och i bilen anträffas en kniv. Han är nu även misstänkt för grov olovlig körning och brott mot knivlagen. Han tas med för provtagning och fortsatt utredning. 02.30 Stöld/inbrott, Bagerigatan, Mölndal . Polispatrull skickas till platsen efter att ett inbrottslarm lösts ut från en butik. En ruta är krossad, och två mörkt klädda gärningsmän har setts lämna platsen med påsar. Glass konstateras vara tillgripet. En anmälan stöld genom inbrott skrivs. Ingen misstänkt anträffas på platsen. 05.11 Trafikolycka, E6 Stenungsund. En lastbil har kört in i mitträcket, norrgående riktning, och står ut i vägbanan. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Olyckan har inte medfört några personskador, men under tiden arbete pågår på platsen är ett körfält i norr- samt södergående riktning avstängda. En anmälan vårdslöshet i trafik skrivs.

Trafikolycka, singel

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 07:40

Personbil i singelolycka, väg 40, trafikplats 88, Boda.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till väg 40 Boda, där en singelolycka med en personbil inträffat, riktning mot Borås. I bilen har fem personer färdats. Föraren uppger smärta i nacke och har jack i ansiktet. Passagerarna, två barn och två kvinnor, uppges vara oskadda. Samtliga inblandade kommer dock att kontrolleras på sjukhus. Ett körfält är avstängt för trafik, trafiken flyter på men med köbildning. 20.00 Polis är klar på platsen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Åldringsbrott

Rapporterat torsdagen den 18 februari kl 06:17

Två åldringsbrott genom bedrägeri, Alingsås.

Polis har under kvällen fått in anmälningar i två fall gällande bedrägeri, åldringsbrott. I båda fallen har målsägare, män 85 samt 95 år, fått besök av en man som uppgett sig komma från Telia. I det ena fallet har målsägare erbjudits att betala 200 kronor för en ny telefon, och i det andra har det uppgetts att målsägare betalat in för mycket pengar. I båda fallen har mannen fått med sig målsägarnas bankkort, varefter det saknas pengar på deras bankkonton. Två anmälningar gällande bedrägeri skrivs. https://polisen.se/utsatt-for-brott/skydda-dig-mot-brott/aldre-och-funktionsnedsatta/

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
537%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket