facebook_pixelVitingsgatan 11 Västra Götalands län, Borås - hitta.se
Hitta.se

Vitingsgatan 11

507 50 Borås, Borås Västra Götalands län

Adress i Hulta i Borås i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vitingsgatan 11.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1965

Fastigheten på Vitingsgatan 11 är ett flerfamiljshus byggt 1965.

Bolån i Borås - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Borås. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Borås

Boendemiljön i Hulta

Boendemiljön i Hulta

I området kring Vitingsgatan 11 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1930- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (38%).

Wikipediafoton från närområdet

Hultasjön (Borås socken, Västergötland)
Borås konstmuseum
Bäckängsgymnasiet
Kulturhuset, Borås

Människorna i Hulta

Människorna i Hulta

Unga och medelålders singlar med låga inkomster i hyresrätt i multikulturella förortsområden till storstad

I Hulta bor 42% kvinnor och 58% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Borås kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (10%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 25% har endast grundskoleutbildning. 10% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 46%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 159 kr, vilket är 44% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 791 400 kronor i lån.

-44%

Skatteläget i Borås

För de som är folkbokförda på Vitingsgatan 11 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,31% (-0,34)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,032% (-0,14)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 43,1% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 53% fler röster än riksgenomsnittet.

S+53%

Bostadsmarknaden i Hulta

i Hulta pågår och planeras det för 578 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Hulta

Just nu finns det 22 hyreslägenheter att byta till i närheten av Vitingsgatan. Snitthyran är 6 138 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tio förskolor i närheten

600 meter från adressen ligger Silviagårdens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Hultagatan 49.

Lockas man av restaurangbesök finns McDonald's och Allaktivitetshus i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (487 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (142 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hulta

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 07:40

Personbil i singelolycka, väg 40, trafikplats 88, Boda.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till väg 40 Boda, där en singelolycka med en personbil inträffat, riktning mot Borås. I bilen har fem personer färdats. Föraren uppger smärta i nacke och har jack i ansiktet. Passagerarna, två barn och två kvinnor, uppges vara oskadda. Samtliga inblandade kommer dock att kontrolleras på sjukhus. Ett körfält är avstängt för trafik, trafiken flyter på men med köbildning. 20.00 Polis är klar på platsen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 20 februari kl 03:32

Inbrott i bostad.

En anmälare var bortrest och vid hemkomst upptäckte han att det varit inbrott i hans bostad på Södrakyrkogatan i Borås. Polis är på väg till platsen för att ta upp en anmälan och göra en brottsplatsundersökning.

Åldringsbrott

Rapporterat torsdagen den 18 februari kl 06:17

Två åldringsbrott genom bedrägeri, Alingsås.

Polis har under kvällen fått in anmälningar i två fall gällande bedrägeri, åldringsbrott. I båda fallen har målsägare, män 85 samt 95 år, fått besök av en man som uppgett sig komma från Telia. I det ena fallet har målsägare erbjudits att betala 200 kronor för en ny telefon, och i det andra har det uppgetts att målsägare betalat in för mycket pengar. I båda fallen har mannen fått med sig målsägarnas bankkort, varefter det saknas pengar på deras bankkonton. Två anmälningar gällande bedrägeri skrivs. https://polisen.se/utsatt-for-brott/skydda-dig-mot-brott/aldre-och-funktionsnedsatta/

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
537%
SverigeHulta

Brott jämfört med riket