facebook_pixelHallebyvägen 4B Västra Götalands län, Dals Långed - hitta.se

Hallebyvägen 4B

666 95 Dals Långed, Bengtsfors Västra Götalands län

Adress i Steneby i Dals Långed i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hallebyvägen 4B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Hallebyvägen 4B är ett flerfamiljshus.

Bolån i Dals Långed - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Dals Långed. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Dals Långed

Boendemiljön i Steneby

Boendemiljön i Steneby

I området kring Hallebyvägen 4 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1980- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (46%).

Wikipediafoton från närområdet

Ballsjön
Dals Långed
Dals-Långeds kyrka

Människorna i Steneby

Människorna i Steneby

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Steneby bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Bengtsfors kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (12%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 26% har gymnasieutbildning och 23% har endast grundskoleutbildning. 13% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 071 kr, vilket är 41% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 323 023 kronor i lån.

-41%

Här i Bengtsfors betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Hallebyvägen 4B gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,92% (1,27)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

34,642% (1,47)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 37,3% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 96% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+96%

Bilägande

Man kör gärna Renault och BMW i området.

Renault
BMW

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 6 objekt till salu i Dals Långed

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

På gångavstånd ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop KONSUM på Enetsvägen 15.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (241 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (30 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Steneby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 29 november kl 12:03

Vi får larm om att föraren av en personbil har kört in i ett träd på länsväg 2149 vid Grinstad. Inga uppgifter om allvarliga skador.

Polis och ambulans har varit på plats. Föraren är förd till sjukhus med ambulans. Enligt uppgift med bröstsmärtor och ont i nacken. Uppdatering kl.12:13 Patrullen skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik.

Bråk

Rapporterat fredagen den 27 november kl 12:59

Flera personer i bråk vid Västra gatan i Brålanda. Möjligen en man skadad.

Ingångsuppgifter från SOS: Enligt SOS så ska ett flertal personer varit involverade i någon typ av bråk vid Västra gatan. Det ska enligt anmälare/vittnen ha förekommit tillhyggen, möjligen yxor på platsen. Oklart om någon är skadad. Polis och ambulans larmas till platsen. Kl 12.34: Polis på plats. Uppgifter framkommer om en personbil som lämnat platsen för bråket. Bilen anträffas av ytterligare en polispatrull under färd, den misstänkta bilen vägra stanna på uppmaning av polis. Förundersökning inleds med rubricering grov misshandel. Uppgifter har framkommit att en person ska ha fått skador i bakhuvudet från en yxa. Den skadade har ännu inte anträffats. Möjligen färdas han i den bil som polisen har för avsikt att stoppa. KL 12.46: Den misstänkta bilen kan stoppas. En man har gripits, oklart om det var i bilen eller vid platsen för bråket. Den skadade har körts till sjukhus med hjälp av ambulans, oklart skadeläge. En hundpatrull tillkallas för saksök, dvs. eftersöka tillhygge/yxa. Ytterligare en person gripen. De gripna är en man och en kvinna. 14.37 Platsen för händelsen är avspärrad i väntan på en kriminalteknisk undersökning.

Rattfylleri

Rapporterat måndagen den 23 november kl 09:06

Rattfylleri Höglundaskolan

Allmänheten har observerat en misstänkt rattfyllerist vid Höglundaskolan och påkallat polis till platsen. Föraren, en man född 89 har frihetsberövats. Sedvanliga utredningsåtgärder avseende rattfylleri.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
61%
SverigeSteneby

Brott jämfört med riket