facebook_pixelHallebyvägen 4B Västra Götalands län, Dals Långed - hitta.se
Hitta.se

Hallebyvägen 4B

666 95 Dals Långed, Bengtsfors Västra Götalands län

Adress i Steneby i Dals Långed i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hallebyvägen 4B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Hallebyvägen 4B är ett flerfamiljshus.

Bolån i Dals Långed - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Dals Långed. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Dals Långed

Boendemiljön i Steneby

Boendemiljön i Steneby

I området kring Hallebyvägen 4 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (46%).

Wikipediafoton från närområdet

Ballsjön
Dals-Långeds kyrka
Dals Långed

Människorna i Steneby

Människorna i Steneby

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Steneby bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Bengtsfors kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (12%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 26% har gymnasieutbildning och 23% har endast grundskoleutbildning. 13% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 071 kr, vilket är 41% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 323 023 kronor i lån.

-41%

Här i Bengtsfors betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Hallebyvägen 4B gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,92% (1,27)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

34,642% (1,47)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 37,3% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 96% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+96%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

På gångavstånd ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop KONSUM på Enetsvägen 15.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (241 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (30 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Steneby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 27 januari kl 09:55

Trafikolycka mellan två bilar på Landsväg 164 Edsleskog.

Två bilar skall ha kolliderat på landsväg 164 Edsleskog. En bil skall ha kört in i den andra bilen. Oklart skadeläge, polis är på plats. 10:35 Uppdatering. Ingen misstanke om brott föreligger i nuläget. Trafiken är avstängd på platsen i båda riktningar av vägen.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 21 januari kl 03:48

På E45 i närheten av Köpmannebro har en bilist kört in i mitträcket.

Det är oklart om någon är skadad. Mycket halt på platsen. Polis på väg. Inga personskador och ingen misstanke om brott.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat lördagen den 16 januari kl 07:21

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

23.12 Billingsfors, rattfylleri m.m. Föraren av en bil misstänks för drograttfylleri då han stoppas för kontroll på Stenebyvägen. Föraren, en man i 20-årsåldern, tas med för provtagning. Då han saknar körkort rapporteras han även för olovlig körning. 23.57 Göteborg, brand På Paprikagatan har det börjat brinna i en bil som står intill ett garage och när räddningstjänsten anländer har det även tagit sig i garaget. Räddningstjänsten får kontroll på branden men ytterligare en bil får mindre skador. Polisen har skrivit anmälan om grov skadegörelse genom brand. 01.36 Borås, inbrott I samband med ett inbrott på Viskastrandsgymnasiet grips en man på bar gärning av väktare som kommit till platsen. Polis larmas och efter en stund kan även en kvinna gripas i närheten. De är nu misstänkta för stöld genom inbrott. 02.59 Mölndal, drograttfylleri På E6 vid Sandsjöbacka stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 35-årsåldern som misstänks vara narkotikapåverkad. Han tas med för provtagning. I bilen hittas även en mindre mängd misstänkt narkotika som tas i beslag. Han rapporteras för drograttfylleri samt innehav av narkotika. 03.05 Lidköping, rattfylleri På Annagatan stoppar polisen en bilist för kontroll. Förare är en kvinna i 50-årsåldern som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Hon tas med för vidare provtagning och rapporteras för rattfylleri.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
61%
SverigeSteneby

Brott jämfört med riket