facebook_pixelSnödroppsvägen 10 Västra Götalands Län, Dalsjöfors - hitta.se

Snödroppsvägen 10

516 30 Dalsjöfors, Borås Västra Götalands Län

Adress i Toarp i Dalsjöfors i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Snödroppsvägen 10.

Hitta hit

En villa byggd 1975

På adressen finns en villa byggd 1975. Huset är 103 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Toarp.

Bolån i Dalsjöfors - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Dalsjöfors. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Dalsjöfors

Tomten är ca 995 kvadratmeter

Tomten, SKÄNSTAD 7:167, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SKÄNSTAD 7:167 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Toarp

Människorna i Toarp

Människorna i Toarp

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Toarp bor 43% kvinnor och 57% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Borås kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (23%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 25% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 025 kr, vilket är 3% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 557 674 kronor i lån.

+3%

Skatteläget i Borås

För de som är folkbokförda på Snödroppsvägen 10 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,31% (-0,34)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,032% (-0,14)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,8% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 24% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+24%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Suzuki i området.

Toyota
Suzuki

Bostadsmarknaden i Toarp

i Toarp pågår och planeras det för 34 lägenheter och snittpriset är 30 769 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 1 objekt till salu i Dalsjöfors

Just nu finns det 2 hyreslägenheter att byta till i närheten av snödroppsvägen. Snitthyran är 6 000 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

693 meter från adressen ligger Alprosgårdens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Dalköp på Storgatan 37.

Lockas man av restaurangbesök finns Räven & Rönnbären i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (353 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (24 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Toarp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Olaga hot

Rapporterat fredagen den 20 november kl 09:02

Polis larmas till en moské i Borås med anledning av att en person där öppnat ett brev innehållande ett okänt pulver.

Mannen som öppnat brevet undersöks av sjukvårdspersonal. Enligt de initiala uppgifterna mår mannen bra och har inte behövt föras till sjukhus. En förundersökning gällande olaga hot mot grupp har inletts. Brevet med pulvret tas i beslag för en teknisk undersökning. I nuläget är det oklart vad det rör sig om för pulver. Polisen ser allvarligt på det inträffade och arbetar för närvarande med att utreda omständigheterna. Uppdatering 21.50 Enligt undersökningen på plats är pulvret ofarligt. Försändelsen har tagits i beslag och kommer att undersökas ytterligare.

Misshandel

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 08:17

En ung man har enligt uppgift blivit misshandlad i Borås.

I Borås uppger en ung man att han skall ha blivit utsatt för misshandel på Parkabacken genom att han skall ha blivit sparkad i huvudet. Mannen skall även ha hotats med kniv och gärningspersonen skall ha försökt hugga honom med kniven. Polis på plats för att ta hand om målsägaren samt för att söka efter gärningspersoner, ingen gripen, oklar skadebild.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 12 november kl 03:14

Timmerbil som har tappat timmer, Norrby Långgata, Knalleland.

Polis och räddningstänst skickas till platsen där en timmebilr har tappat sin last med timmer på vägen i anslutning till rondellen Bäckeskogsgatan. Det råder mycket begränsad framkomlighet på platsen, men det finns i nuläget inga uppgifter omm att olyckan medfört några personskador.  15.47 Vägen är nu fullt framkomlig. Olyckan har inte medfört några personskador. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
537%
SverigeToarp

Brott jämfört med riket