facebook_pixelGingri Forshaga 1 Västra Götalands län, Fristad - hitta.se

Gingri Forshaga 1

513 95 Fristad, Borås Västra Götalands län

Adress i Fristad-Gingri i Fristad i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gingri Forshaga 1.

Hitta hit

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 170 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Fristad.

Bolån i Fristad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Fristad. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Fristad

Tomten är ca 1354 kvadratmeter

Tomten, GINGRI-NYGÅRDEN 2:2, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten GINGRI-NYGÅRDEN 2:2 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Fristad-Gingri

Människorna i Fristad-Gingri

Människorna i Fristad-Gingri

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Fristad-Gingri bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Borås kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 49% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 34% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 69%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 628 kr, vilket är 2% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 141 099 kronor i lån.

+2%

Skatteläget i Borås

För de som är folkbokförda på Gingri Forshaga 1 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,31% (-0,34)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,032% (-0,14)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 24,7% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 47% fler röster än riksgenomsnittet.

C+47%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Opel i området.

Toyota
Opel

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 73 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 3 objekt till salu i Sparsör

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tio förskolor i närheten

1 621 meter från adressen ligger Kröklingegårdens förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (51 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (46 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Fristad-Gingri

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Uppdatering

Rapporterat måndagen den 16 november kl 04:05

Uppdatering kring skjutning/mord på Skaraborgsvägen i Borås, 201103. Två män anhållna.

Under måndagen har två män i 20-30 års åldern anhållits i mordutredningen gällande skjutningen på Skaraborgsvägen i Borås den 3 november, då en man sköts till döds. Männen har delgivits misstanke om medhjälp till mord och har efter inledande förhör anhållits av åklagare. Polisen kan för närvarande inte gå in på några ytterligare detaljer då det gäller pågående förundersökning. Det rör även de båda männen som nu har anhållits och deras relation till den avlidne. Förundersökningen leds av åklagare.   Utredningen fortgår med bl.a. vittnesförhör och analys av den tekniska undersökningen. Polisen är fortsatt intresserade att komma i kontakt med personer som gjort iakttagelser på brottsplatsen på Skaraborgsvägen nr 13-15 och nära angränsande områden . Iakttagelser är också av intresse både strax före, men även efter skjutningen. Tidsintervallet rör sig mellan ca kl 17.55-18.20. Tips till polisen kan lämnas via 114 14. Ingen ytterligare information kan för närvarande lämnas ut från utredningen/FU-ledare.

Skadegörelse

Rapporterat måndagen den 16 november kl 10:52

Larm om att en buss blivit beskjuten i Sjöbo.

Bussen har två skadade rutor. Det har funnits resenärer ombord men de har nu bytt buss. Inga personskador. Polis kallas till platsen för att undersöka omständigheterna. En förundersökning gällande försök till mord har inletts. Bussen spärras av för en teknisk undersökning. Uppdatering 10.30 Den tekniska undersökning av bussen är avslutad. Två rutor är skadade, men skotten har inte gått igenom rutorna som är av dubbelglas. Enligt de initala undersökningarna har bussen troligtvis blivit beskjuten med ett luftvapen. Det befann sig ca 10 resenärer ombord på bussen, och efter incidenten stannade bussen vid en hållplats och passagerare gick då av. Det finns inga uppgifter om att någon ska blivit skadad. Ärendet kommer nu att utredas som en skadegörelse och brottsrubriceringen är ändrad. Polisen är intresserad av att komma i kontakt med passagerarna och uppmanar dem att kontakta polisen i Borås eller ringa 114 14.

Kontroll person/fordon

Rapporterat måndagen den 16 november kl 08:38

Larm om att en buss blivit beskjuten i Sjöbo.

Bussen har två skadade rutor. Det har funnits resenärer ombord men de har nu bytt buss. Inga personskador. Polis kallas till platsen för att undersöka omständigheterna. En förundersökning gällande försök till mord har inletts. Bussen spärras av för en teknisk undersökning. Uppdatering 10.30 Den tekniska undersökning av bussen är avslutad. Två rutor är skadade, men skotten har inte gått igenom rutorna som är av dubbelglas. Enligt de initala undersökningarna har bussen troligtvis blivit beskjuten med ett luftvapen. Det befann sig ca 10 resenärer ombord på bussen, och efter incidenten stannade bussen vid en hållplats och passagerare gick då av. Det finns inga uppgifter om att någon ska blivit skadad. Polisen är intresserad av att komma i kontakt med passagerarna och uppmanar dem att kontakta polisen i Borås eller ringa 114 14.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
537%
SverigeFristad-Gingri

Brott jämfört med riket