facebook_pixelMårdstigen 12 Västra Götalands län, Gånghester - hitta.se
Hitta.se

Mårdstigen 12

507 70 Gånghester, Borås Västra Götalands län

Adress i Toarp i Gånghester i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Mårdstigen 12.

Hitta hit

En villa byggd 1972

På adressen finns en villa byggd 1972. Huset är 101 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Gånghester.

Värderingen är 32 500 kr/m²

Villan på Mårdstigen 12 värderas till ca 3 380 000 kr (32 500 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

3 380 000 kr

Bolån i Gånghester - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Gånghester. Genomsnittlig ränta föregående månad (feb 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,24%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,25% (feb 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,24% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 310 517 kronor och den första avbetalningen är 2 700 kronor.
Bolån i Gånghester

Tomten är ca 867 kvadratmeter

Tomten, HÄLJASJÖ 1:142, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HÄLJASJÖ 1:142 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Toarp

Människorna i Toarp

Människorna i Toarp

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Toarp bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är högre än medelåldern i Borås kommun (47 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (46%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 30% som högutbildade. 26% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 17% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 460 kr, vilket är 5% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 784 590 kronor i lån.

+5%

Skatteläget i Borås

För de som är folkbokförda på Mårdstigen 12 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,31% (-0,34)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,032% (-0,14)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 31,3% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 39% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+39%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 581 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 29 objekt till salu i Brotorp

Just nu finns det 9 hyreslägenheter att byta till i närheten av Mårdstigen. Snitthyran är 6 346 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

242 meter från adressen ligger Skogsgläntans förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (398 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (11 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Toarp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat söndagen den 11 april kl 07:36

Godmorgon! Dagens presstalseperson är Anna Göransson.

21.25 Misshandel, Brunnsparken, Göteborg. En man uppger att han blivit misshandlad av för honom en okänd person i Brunnsparken, och polis skickas till platsen. Mannen har blivit slagen i huvudet, och polispatrull kör honom efter förhör till sjukhus för kontroll. en anmälan om misshandel skrivs. Det finns ingen misstänkt. 21.42 Brott mot knvilagen, Allégatan/Torggatan, Borås. Överfallslarm inkommer från en buss, och polis skickas. Polis får syn på bussen, och man kan gå ombord. En man är påverkad av narkotika, och vid kontroll visar det sig att han har en batong på sig. Han omhändertas enligt lagen om berusade personer, misstänkt för narkotikabrott samt brott mot knivlagen. 05.51 Arbetsplatsolycka, Kungsbackavägen, Mölndal. Polis och ambulans larmas till Kungsbackavägen, där en man klämt armen på sin arbetsplats. Mannen förs med ambulans till sjukhus med möjlig armfraktur. Polis skriver en anmälan arbetsplatsolycka.

Brand

Rapporterat torsdagen den 8 april kl 12:33

Brand i lägenhet på Lars Kaggsgatan.

Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen där det skall vara en fullt utvecklad brand. Räddningstjänst får ut en person från lägenheten som är både rök- och brandskadad, oklar status. Personen körs med ambulans till sjukhus för vård. Polis kvarstannar för att få uppgifter för en anmälan samt dokumentera eventuella omständigheter kring händelsen.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 07:08

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson.

00.36 Brand, Norum, Stenungsund. En bil börjar att brinna på en parkering på Ucklumsvägen. Räddningstjänst släcker branden, och en anmälan skadegörelse genom brand skrivs. 00.48 Stöld/inbrott, Villastaden, Borås. Polis skickas till ett företag i Villastaden, efter att kameralarm lösts ut. På plats konstateras att ett inbrott skett, och att tre bärbara datorer saknas. Polis spårar i området med hund, men ingen misstänkt anträffas. 05.25 Stöld genom inbrott, Hemgatan, Gullspång. Polis skickas till Hemgatan, varifrån larm kommit efter att en ruta krossats till ett apotek. När polis anländer till platsen finns ingen misstänkt kvar. En anmälan stöld genom inbrott skrivs.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
537%
SverigeToarp

Brott jämfört med riket