facebook_pixelBarken Beatrices Gata 10 Västra Götalands län, Göteborg - hitta.se

Barken Beatrices Gata 10

417 60 Göteborg, Göteborg Västra Götalands län

Adress på Sannegården i Göteborg i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Barken Beatrices Gata 10.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2006

Fastigheten på Barken Beatrices Gata 10 är ett flerfamiljshus byggt 2006.

Snittvärderingen är 49 940 kr/m²

Snittvärderingen på Barken Beatrices Gata 10 är ca 49 940 kr/m².

Värdera bostad på Barken Beatrices Gata 10

Evaluation

Värdeindikation

49 940 kr/m2

Bolån i Göteborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Göteborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Göteborg

Boendemiljön på Sannegården

Boendemiljön på Sannegården

I området kring Barken Beatrices Gata 10 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (54%).

Flerbostadshusen byggda kring och efter millennieskiftet varierar mycket i stil beroende på byggherre. Ofta är husen byggda med energioptimering och miljö i fokus.

Boendemiljön på Sannegården

Åtta drönarbilder över Sannegården

En drönare har flugit över Sannegården och tagit åtta bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Sannegården från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Sannegårdsmonumentet
Donnergymnasiet
Aftonstjärnan (teater)
Sannegårdshamnen

Människorna på Sannegården

Människorna på Sannegården

Unga höginkomsttagarfamiljer med barn i nyproducerad bostadsrätt med närhet till storstadslivet

På Sannegården bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är högre än medelåldern i Göteborgs kommun (45 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (22%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, gympa och workout, styrketräning, semestra utomlands, utförsåkning, utrikespolitik, meditation/yoga mm, läsa om olika resmål, näringsliv och samhällsekonomi och motionera.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 55% som högutbildade. 18% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 49% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 75%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 31 977 kr, vilket är 18% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 434 596 kronor i lån.

+18%

Skatteläget i Göteborg

För de som är folkbokförda på Barken Beatrices Gata 10 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,12% (-0,53)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 28,6% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 70% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+70%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och BMW i området.

Toyota
BMW

Bostadsmarknaden på Sannegården

Sannegården pågår och planeras det för 400 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 31 objekt till salu i Göteborg – Hisingen

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Barken Beatrices Gata. Snitthyran är 8 929 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola, en grundskola och en gymnasieskola i närheten

484 meter från adressen ligger Herrgårdsskolan.

Närmaste grundskola är Herrgårdsskolan (484 meter), som är en kommunal skola med ca 368 elever i årskurserna 1-6. Här har 86% av lärarna lärarexamen och det går 17 elever per lärare.

Den gymnasieskola som ligger närmast är Donnergymnasiet (423 meter), som är en privat skola med ca 588 elever. Här har 98% av lärarna lärarexamen och det går 15 elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Extra på Kolhamnsgatan 7.

Lockas man av restaurangbesök finns Harmoni Sushi och Sannegårdens Pizzeria Kolhamnsgatan i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (116 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Sörhallsparken, ligger mindre än en minuts gångväg (42 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Itrim Eriksberg, tre minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Sannegården

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 10:55

Vid Styrmansgatan i höjd med ICA i Majorna är det en cyklist som kolliderar med en spårvagn.

Cyklisten är vaken och talbar vid transporten upp till Sahkgrenska sjukhuset. Har skador på arm och ansikte.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 06:58

Dagens påresstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson samt Anna Göransson.

Den 1 december kommer presstalespersonerna i polisregion Väst att få ett nytt telefonnummer. Det nya numret är 010-56 90700. Samma dag upphör det nuvarande numret 010-56 56760 att gälla. 00.14 Göteborg, inbrott Vid Södra Vägen går ett inbrottslarm igång på restaurang Berzelius som är under ombyggnad. Två persdoner ses plocka med sig verktyg inne på stället där Kålltorps bygg håller till. Tjuvarna var borta när polis kom till platsen. 02.22 Hisingen, inbrottsförsök Vid Herkulesgatan är det två personer som försöker ta sig in till livsmedelsbutiken genom att krossa en ruta och sedan forcera ett galler. Detta misslyckas dock och polisen griper de båda på platsen. 02.53 Göteborg, stöld Polisen får larm till Distansgatan med anledning av att en man går runt bland parkerade bilar och krossar rutor. På platsen kontrollerar polisen en man på en cykel som visar sig vara nystulen. Han grips och polisen kan inte konstatera att någon ruta är trasig på någon parkerad bil. Polisen skriver en anmälan gällande stöld av cykel. 05.11 Göteborg, inbrott Ett inbrottottslarm går igång i Grevegårdens Kyrka och polis åker till platsen. Någon har på okänt sätt tagit sig in i lokalen och det är oklart vad som saknas. Ingen gripen. 05.59 Mariestad, inbrott Vid Borgmästaregatan är det en kvinna som kommer hem och upptäcker att det varit inbrott i hennes bostad under natten. Okänt på vilket sätt tjuven tagit sig in och vad som saknas. Ingen gripen.

Olaga hot

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 01:06

Personal på Göteborgs moské utsatta för olaga hot, Göteborgs moské

Myntgatan på Hisingen. Polis får information av anmälare att ett brev adresserat till Göteborgs moské levererades under gårdagen till moskén. Personalen på moskén öppnade brevet och det innehöll ett vitt pulver. Polis beordrades till platsen för att konstatera om brott begåtts samt säkra platsen.   

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
269%
SverigeSannegården

Brott jämfört med riket