facebook_pixelKlubbgatan 6 Västra Götalands Län, Götene - hitta.se
Hitta.se

Klubbgatan 6

533 34 Götene, Götene Västra Götalands Län

En villa byggd 1983

På adressen finns en villa byggd 1983. Huset är 154 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Kinne-Kleva Och Sil.

Bolån i Götene - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Götene. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Götene

Tomten är ca 1277 kvadratmeter

Tomten, RAJGRÄSET 3, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten RAJGRÄSET 3 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Kinne-Kleva Och Sil

Människorna i Kinne-Kleva Och Sil

Människorna i Kinne-Kleva Och Sil

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Kinne-Kleva Och Sil bor 57% kvinnor och 43% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Götenes kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, hårvård, heminredning, modenyheter, skönhetsvård, fotboll, energisparande, styrketräning, besöka sportevenemang och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 715 kr, vilket är 13% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 699 330 kronor i lån.

+13%

Skatteläget i Götene

För de som är folkbokförda på Klubbgatan 6 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,77% (0,12)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,492% (0,32)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,5% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 83% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+83%

Bostadsmarknaden i Kinne-Kleva Och Sil

Just nu finns 1 objekt till salu i

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

1 030 meter från adressen ligger Ljungsbackens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (950 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Stjälkaskogen, ligger ca fyra minuters gångväg (462 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kinne-Kleva Och Sil

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 10:08

Inbrott i bostad, två gripna, Västergatan.

Polis skickas till Västergatan, där boende just haft inbrott i sin källare, och två personer ses lämna platsen till fots.  När polis anländer börjar man att  spåra med hund från brottsplatsen, och får då upp spår som leder till ett garage. Beslut om husrannsakan fattas, och den genomförs i garaget där två män anträffas. De båda grips som misstänkta för stöld samt olaga intrång.

Brand

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 05:23

Via 112 inkommer larm om brand i ett Lägenhetshus i Brännebrona i Götene.

Larm via 112 om brand i ett lägenhetshus i Brännebrona i Götene. Polis, räddningstjänst och ambulans på väg till adressen. Skall röra sig om rökutveckling i källaren som spridit sig till första våningen, oklart i nuläget om det förekommer några lågor. Oklart om det finns någon i fastigheten och om skadeläge.   18:21 Uppdatering Polis och räddningstjänst är på plats. Banden lokaliserades i källaren inga skadade i samband med branden.   20:40 Uppdatering. Polis skriver anmälan om mordbrand.

Bedrägeri

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 04:19

En äldre kvinna har blivit utsatt för bedrägeri (Åldningsbrott) i Lidköping.

En ca 70 år gammal kvinna  blir uppringd av en som sa att han ringde från Telia. Enligt mannen så skulle offret ha betalt för mycket i en telefonräkning och nu skulle Telia kompensera henne med en ny telefon som bara kostade 10 kr. Något senare anländer en man i bil till hemadressen, ber maken (75 år) till kvinnan om ett bankkort som betalning och när han får det så försvinner han omgående från platsen. Oklart om man kommit över kod mm. Polis åker till platsen för att ta upp anmälan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
60%
SverigeKinne-Kleva Och Sil

Brott jämfört med riket