facebook_pixelPilgatan 7 Västra Götalands Län, Götene - hitta.se
Hitta.se

Pilgatan 7

533 34 Götene, Götene Västra Götalands Län

En villa byggd 1910

På adressen finns en villa byggd 1910. Huset är 50 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Kinne-Kleva Och Sil.

Bolån i Götene - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Götene. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Götene

Tomten är ca 1790 kvadratmeter

Tomten, MAJSEN 9, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten MAJSEN 9 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Kinne-Kleva Och Sil

Människorna i Kinne-Kleva Och Sil

Människorna i Kinne-Kleva Och Sil

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Kinne-Kleva Och Sil bor 57% kvinnor och 43% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Götenes kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 543 kr, vilket är 5% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 934 848 kronor i lån.

+5%

Skatteläget i Götene

För de som är folkbokförda på Pilgatan 7 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,77% (0,12)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,492% (0,32)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,5% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 83% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+83%

Bostadsmarknaden i Kinne-Kleva Och Sil

Just nu finns 9 objekt till salu i Tätort

Det har sålts 20 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 14 792 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 13 309 kr/m2 och går upp med 12.33 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

922 meter från adressen ligger Ljungsbackens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (914 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (150 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kinne-Kleva Och Sil

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel, grov

Rapporterat tisdagen den 20 april kl 08:52

Grov misshandel i samband med bråk vid ST Anne äng i Skara.

Polisen får larm om någon typ av bråk som involverar ett flertal personer vid Mariebergsgatan. Troligen är det fyra till fem personer som medverkar i bråket. Det beskrivs som att någon person ska ha blivit jagad av en person med någon typ av tillhygge eller kniv. Vittne ser hur de springer i riktning mot Vallhall. Polis kommer till platsen och kan säkra två personer samtidigt som man får uppgifter om att en person ska ha blivit slagen med en kofot i huvudet. Ambulans ansluter. Den skadade mannen anträffas och han har ett jack i huvudet. Oklart hur allvarligt skadad är, inga uppgifter om att någon ska ha förts till sjukhus. Oklart vad händelsen handlar om. Tre personer grips misstänkta för grov misshandel, två män och en kvinna. Förundersökning inleds med rubricering grov misshandel. Ytterligare två gärningsmän uppges ha lämnat platsen.

Trafikolycka, smitning från

Rapporterat söndagen den 11 april kl 07:52

Personbil i singelolycka, väg 2747 Lerdala.

Polis skickas till väg 2747 Lerdala, där en personbil kört av vägen. När polis anländer finns ingen förare kvar på platsen. En anmälan smitning från trafikolycksplats skrivs.

Brand

Rapporterat fredagen den 9 april kl 12:26

En brand i ett flerfamiljshus i Skara.

Polisen fick larm via SOS ALARM om en brand i en lägenhet på Klostergatan i Skara. Inga uppgifter om personskador, räddningstjänsten arbetar med att släcka branden. Polis på plats får uppfattning om att det ska handla om en brand som startat i köket i samband med fritering av mat. Anmälan om allmänfarlig vårdslöhet kommer att upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
60%
SverigeKinne-Kleva Och Sil

Brott jämfört med riket