facebook_pixelLundbyvägen 3B Västra Götalands län, Gråbo - hitta.se
Hitta.se

Lundbyvägen 3B

443 43 Gråbo, Lerum Västra Götalands län

Adress i Gråbo i Gråbo i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lundbyvägen 3B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1957

Fastigheten på Lundbyvägen 3B är ett flerfamiljshus byggt 1957.

Bolån i Gråbo - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Gråbo. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Gråbo

Boendemiljön i Gråbo

Människorna i Gråbo

Människorna i Gråbo

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Gråbo bor 59% kvinnor och 41% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Lerums kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (23%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 16% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 689 kr, vilket är 20% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 671 102 kronor i lån.

-20%

Här i Lerum betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Lundbyvägen 3B gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,65% (-1,00)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,372% (-0,80)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,6% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 34% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+34%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Hyundai i området.

Toyota
Hyundai

Bostadsmarknaden i Gråbo

i Gråbo pågår och planeras det för 244 lägenheter och snittpriset är 30 368 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 13 objekt till salu i Gråbo

Just nu finns det 7 hyreslägenheter att byta till i närheten av Lundbyvägen. Snitthyran är 7 825 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

102 meter från adressen ligger Fågelkärrs förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Parasollen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1049 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (182 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gråbo

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat fredagen den 4 december kl 06:46

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

22:36, brand, Göteborg Vi får in ett larm om att en bil brinner på Kryddnejlikegatan i Lövgärdet. Räddningstjänst och polis till plats. Inga personskador. Ingen gripen. En patrull skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. 23:08, rån, Göteborg En anmälare uppger att han har blivit armbågad och bestulen på sin mobiltelefon. Två gärningspersoner har sedan enligt uppgift lämnat platsen. Polis åker dit och spårar med hund, men utan att hitta några gärningspersoner. Patrullen skriver en anmälan om rån. 23:50, trafikolycka, Falköping En bilist får sladd på sin bil och kör in i ett träd i Håkanstorp. Tre personer befinner sig i bilen. Ambulans och polis åker till platsen. Två personer förs till sjukhus. Inga uppgifter om allvarliga skador. Patrullen upprättar en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott. 23:54, trafikolycka, Uddevalla Vi får in ett larm om en singelolycka på länsväg 701. En personbil med två personer. Det två personerna förs med ambulans till sjukhus. En av personerna uppges vara kritiskt skadad. I övrigt inga uppgifter om skadeläget. Föraren misstänks för drograttfylla och narkotikabrott eget bruk. Patrullen skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada samt drograttfylla. 00:44, trafikolycka, Borås En patrull upptäcker en taxibil som har kört av vägen vid Götsered. Inga personskador. Patrullen upprättar en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott. 02:30, stöld, Göteborg En kvinna upptäcker en man som slår sönder rutan på hennes bil. När hon ropar försvinner mannen från platsen och hon larmar polis. En patrull åker dit och söker i området, men utan resultat. Patrullen skriver en anmälan om stöld genom inbrott i bil. 03:18, rattfylleri, Vänersborg En patrull ska stoppa en bil på AF Carlssons gata. Men föraren stannar ej på polismans tecken och kör från platsen. I samma stund som patrullen sätter på blåljusen och ska inleda ett förföljande kör föraren av vägen. Tre personer springer från platsen. En hundpatrull kan sedan spåra upp personerna på en innergård i närheten. Samtliga personer är misstänka för narkotikabrott eget bruk. Föraren är även misstänkt för vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning samt drograttfylleri. Inga uppgifter om personskador.

Brand

Rapporterat tisdagen den 1 december kl 08:43

Brand i en parkerad skåpbil på Kryddpeppargatan.

Polis och räddningstjänst åker till platsen. Branden troligtvis anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. Ingen misstänkt i nuläget.

Inbrott

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 09:46

På Torpskolan upptäcker personal att det varit inbrott under natten och det saknas en hel del saker.

Någon har brutit sig in på sju olika kontor på skolan och stulit telefoner, datorer och Ipads till ett okänt värde.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
44%
SverigeGråbo

Brott jämfört med riket