facebook_pixelÖstergatan 3 Västra Götalands Län, Gullspång - hitta.se
Hitta.se

Östergatan 3

547 31 Gullspång, Gullspång Västra Götalands Län

Adress i Amnehärad i Gullspång i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Östergatan 3.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1965

Fastigheten på Östergatan 3 är ett flerfamiljshus byggt 1965.

Bolån i Gullspång - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Gullspång. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Gullspång

Boendemiljön i Amnehärad

Boendemiljön i Amnehärad

I området kring Östergatan 3 bor många i flerbostadshus och kedjehus som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (26%).

Wikipediafoton från närområdet

Amnehärads landskommun
Amnehärads socken
Amnehärads kyrka
Ribbingsfors

Människorna i Amnehärad

Människorna i Amnehärad

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Amnehärad bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 58 år, vilket är högre än medelåldern i Gullspångs kommun (54 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 7% som högutbildade. 20% har gymnasieutbildning och 40% har endast grundskoleutbildning. 2% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 33%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 626 kr, vilket är 31% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 792 451 kronor i lån.

-31%

Här i Gullspång betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Östergatan 3 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,49% (0,84)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

34,212% (1,04)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,7% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 113% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+113%

Bostadsmarknaden i Amnehärad

Just nu finns 6 objekt till salu i Gullspång

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

169 meter från adressen ligger Förskola Lysmasken.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Gullspång på Storgatan 26.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (620 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (130 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Amnehärad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 20 juni kl 02:30

Trafikolycka Rv26 vid Nybble

En bilist har kört in i en tyskregistrerad husbil. Inga personskador. Polis är på väg till platsen.

Brand

Rapporterat fredagen den 18 juni kl 02:14

Det brinner i en villa vid Gärdesboda. Inga uppgifter om personskador.

Larmet kommer in via SOS. Räddningstjänst och polis är på plats. Villan ska enligt initiala uppgifter vara utrymd. Inga uppgifter om att någon är skadad. Uppdatering kl 16:19 Räddningstjänsten låter enligt uppgift huset brinna ner och arbetar med att rädda närliggande byggnader. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om brand utan misstanke om brott är upprättad.

Trafikhinder

Rapporterat måndagen den 7 juni kl 05:22

En buss blockerar länsväg 575 vid Finnerödja i Laxå kommun.

Bussen har av oklar anledning backat ner i ett dike och står mitt över vägen. Framkomligheten är mycket begränsad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
69%
SverigeAmnehärad

Brott jämfört med riket