facebook_pixelGullstensgatan 12 Västra Götalands Län, Gullspång - hitta.se
Hitta.se

Gullstensgatan 12

547 31 Gullspång, Gullspång Västra Götalands Län

Adress i Amnehärad i Gullspång i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gullstensgatan 12.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1965

Fastigheten på Gullstensgatan 12 är ett flerfamiljshus byggt 1965.

Bolån i Gullspång - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Gullspång. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Gullspång

Boendemiljön i Amnehärad

Boendemiljön i Amnehärad

I området kring Gullstensgatan 12 bor många i flerbostadshus och kedjehus som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (38%).

Wikipediafoton från närområdet

Gullspångs kommun
Gullspång
Amnehärads distrikt
Amnehärads församling

Människorna i Amnehärad

Människorna i Amnehärad

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Amnehärad bor 43% kvinnor och 57% män. Medelåldern i området är 60 år, vilket är högre än medelåldern i Gullspångs kommun (54 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (34%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 11% som högutbildade. 16% har gymnasieutbildning och 36% har endast grundskoleutbildning. 2% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 36%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 239 kr, vilket är 44% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 729 371 kronor i lån.

-44%

Här i Gullspång betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Gullstensgatan 12 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,49% (0,84)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

34,212% (1,04)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,7% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 113% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+113%

Bostadsmarknaden i Amnehärad

Just nu finns 3 objekt till salu i Gullspång

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

179 meter från adressen ligger Förskola Lysmasken.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Gullspång på Storgatan 26.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (538 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (188 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Amnehärad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat tisdagen den 13 april kl 04:30

Personbil har voltat på RV26 Ambulans och Räddningstjänst och Polis kallas till platsen

En bil har av okänd anledning voltat på RV 26 norr om Bäckhammar. Alla har tagit sig ur bilen. I bilen färades 2 personer och en hund

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 12 april kl 03:28

Fyra personbilar är inblandade i en olycka på riksväg 26. Oklart skadeläge

Olyckan har skett söder om Sjötorp. Polis på plats. Minst två personer uppges vara skadade. Oklart skadeläge. Uppdatering kl. 16:02 Patrull har dirigerat trafiken vid olycksplatsen och det har varit begränsad framkomlighet. Trafiken ska enligt uppgift nu flyta på. Bärgning kommer ske, vilket ytterligare kan begränsa framkomligheten. Fortsatt inga uppgifter om skadeläget för de inblandade.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat torsdagen den 1 april kl 12:38

På riksväg 26 i Otterbäcken har det inträffat en singelolycka med bil.

Bilen ligger i diket men det är i nuläget oklart gällande personskador. Räddningstjänst, ambulans samt polis på väg.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
69%
SverigeAmnehärad

Brott jämfört med riket