facebook_pixelGullstensgatan 12 Västra Götalands Län, Gullspång - hitta.se
Hitta.se

Gullstensgatan 12

547 31 Gullspång, Gullspång Västra Götalands Län

Adress i Amnehärad i Gullspång i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gullstensgatan 12.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1965

Fastigheten på Gullstensgatan 12 är ett flerfamiljshus byggt 1965.

Bolån i Gullspång - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Gullspång. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Gullspång

Boendemiljön i Amnehärad

Boendemiljön i Amnehärad

I området kring Gullstensgatan 12 bor många i flerbostadshus och kedjehus som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (38%).

Wikipediafoton från närområdet

Amnehärads landskommun
Ribbingsfors
Amnehärads distrikt
Gullspångs kommun

Människorna i Amnehärad

Människorna i Amnehärad

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Amnehärad bor 43% kvinnor och 57% män. Medelåldern i området är 60 år, vilket är högre än medelåldern i Gullspångs kommun (54 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (34%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 11% som högutbildade. 16% har gymnasieutbildning och 36% har endast grundskoleutbildning. 2% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 36%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 239 kr, vilket är 44% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 729 371 kronor i lån.

-44%

Här i Gullspång betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Gullstensgatan 12 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,49% (0,84)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

34,212% (1,04)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,7% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 113% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+113%

Bostadsmarknaden i Amnehärad

Just nu finns 4 objekt till salu i Gullspång

Det har sålts 11 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 5 627 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 5 224 kr/m2 och går upp med 10.00 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

179 meter från adressen ligger Förskola Lysmasken.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Gullspång på Storgatan 26.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (538 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (188 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Amnehärad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 06:21

Ett urval ur kvällen/natten shändelser i länet. Presstalesperson under fredagen är Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

Kl 03.22 Gullspång, inbrottsstöld i restaurang Ett larm löser ut till en pizzeria på Storgatan. Via kameralarm kan man se någon röra sig inne i lokalerna. Väktare och polis larmas till platsen. När polisen kommer fram är lokalerna tomma men utanför kan man se bilspår från en bil som lämnat platsen. En ruta är krossad och det finns även spår från en cykel som polisen följer. Hundpatrull spårar men ingen grips. Ägaren till platsen men det är ännu oklart vad som kan ha tillgripits. Anmälan upprättas.   Kl 04.05 Tanum, villabrand Räddningstjänst och polis larmas till en villabrand vid Köpmansbacken i Svenneby. Villan visar sig vara ett nybygge och ingen har hunnit flytta in. Inga kända personskador. Branden är fullt utvecklad och det finns riks för spridning till närliggande fastigheter. Fastigheten brinner ner. Oklart vad som orsakat branden men polisen upprättar anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Platsen ska spärras av för teknisk undersökning.

Brand

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 08:05

Brand i villa, Fredsberg.

Polis skickas till Fredsberg efter larm via SOS om brand i villa. Det finns initialt inga ytterligare uppgifter om händelsen. 20.03 Det är boende själv i villan som ringer in om branden, som enligt uppgift från inringaren startat i samband med eldning i kamin. Branden har inte medfört att någon person har fått några skador, men villan är övertänd. 21.34 Det finns ingen misstanke om brott i samband med branden.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 03:40

Ett flertal fordon inkl. lastbilar ska vara involverade i en kollision på E20 vid Hova enligt SOS.

Olyckan ska enligt SOS ha inträffat på E 20 i höjd med Otterslätten, riktning Lyrestad. Oklart om det finns personskador. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Enligt SOS så kan orsaken till olyckan vara halka i området. Uppgifter från olyckan talar om att tre lastbilar och fyra personbilar ska vara involverade. Det finns personskador, men inga allvarliga. För närvarande inte känt hur många personer som avförts från platsen till sjukhus. Kl 16.09: Polisen på plats. Enligt polis på plats så handlar det om tre lastbilar och ett antal personbilar, möjligen tre till fyra som är skadade på plats. Det finns ännu inga uppgifter om hur många eventuellt skadade som körts från platsen. Ingen uppges dock vara allvarligt skadad. Vägen helt avstängd för tillfället men förväntas att delvis kunna öppnas om ca 30 minuter, växelvis. Trafikdirigering ska påbörjas så fort det går. Det samma gäller även bärgningsarbete. Kl 17.45: Polisen har rapporterat in att tre lastbilar har varit med om olyckan och totalt fyra personbilar. En rapport skrivs där man kommer att misstänka en eller flera förare för att man inte hållit lagstadgat avstånd till framförvarande fordon, det är dock oklart i nuläget vem eller hur många som kan misstänkas för brott. Det kommer att utredas.   Då det gäller skadeläge och totalt antal avförda från platsen så har det inte avrapporterats.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
69%
SverigeAmnehärad

Brott jämfört med riket