facebook_pixelÅnnerudsvägen 24 Västra Götalands Län, Högsäter - hitta.se
Hitta.se

Ånnerudsvägen 24

458 70 Högsäter, Färgelanda Västra Götalands Län

Adress i Högsäter i Högsäter i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ånnerudsvägen 24.

Hitta hit

En villa byggd 1945

På adressen finns en villa byggd 1945. Huset är 63 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Högsäter.

Bolån i Högsäter - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Högsäter. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Högsäter

Tomten är ca 3492 kvadratmeter

Tomten, SOLBERG 1:74, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SOLBERG 1:74 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Högsäter

Människorna i Högsäter

Människorna i Högsäter

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Högsäter bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Färgelandas kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (38%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 13% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 17% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 061 kr, vilket är 8% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 452 034 kronor i lån.

-8%

Här i Färgelanda betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Ånnerudsvägen 24 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,26% (0,61)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,982% (0,81)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 35,9% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 111% fler röster än riksgenomsnittet.

C+111%

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara elva minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Genavägen 41.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (662 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (42 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Högsäter

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat onsdagen den 3 mars kl 10:42

På E6 i höjd med Forshälla stoppas en bilist för kontroll.

Föraren, en man i 60-årsåldern, saknar körkort och misstänks för rattfylleri. Han tas med för provtagning och rapporteras för rattfylleri samt olovlig körning.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 02:11

Enligt SOS så har en lastbil och en personbil kolliderat vid Stenby.

Olyckan ska enligt SOS inträffat på länsväg 172, mellan Åsen och Råtorp.Oklart då det gäller personskador. Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till platsen. Kl 14.02 : Polis på plats. Helt stopp i trafiken i höjd med Steneby. Växelvis trafikdirigering pågår.    En förare avförd från platsen till sjukhus, medtagen misstänkt för grovt drografylleri. Uppges inte var allvarligt skadad. Återkommer till vilken av de två involverade förarna som är misstänkt. Det är föraren av personbilen som är misstänkt för ovan brott.  

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 19 februari kl 11:32

En plogbil som börjat brinna under färd.

E45:an avstängd i båda riktningar i höjd med Bloms varuhus från kl. 11.30 i båda riktningarna på grund av räddningsarbetet. Ingen prognos hur länge som det är nu. Ingen person skadad. Vid 12:00-tiden släpptes trafiken på igen dock med lite begränsning. Nu har man släppt avstängningen och trafiken rullar på som vanligt.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
77%
SverigeHögsäter

Brott jämfört med riket