facebook_pixelKullavägen 1 Västra Götalands Län, Hökerum - hitta.se
Hitta.se

Kullavägen 1

523 74 Hökerum, Ulricehamn Västra Götalands Län

Adress i Södra Ving i Hökerum i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kullavägen 1.

Hitta hit

En villa byggd 1965

På adressen finns en villa byggd 1965. Huset är 129 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Södra Ving.

Bolån i Hökerum - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hökerum. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Hökerum

Tomten är ca 1085 kvadratmeter

Tomten, HÖKERUM 1:75, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HÖKERUM 1:75 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Södra Ving

Människorna i Södra Ving

Människorna i Södra Ving

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Södra Ving bor 60% kvinnor och 40% män. Medelåldern i området är 62 år, vilket är högre än medelåldern i Ulricehamns kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 10% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 475 kr, vilket är 43% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 125 024 kronor i lån.

-43%

Skatteläget i Ulricehamn

För de som är folkbokförda på Kullavägen 1 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,05% (-0,60)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,772% (-0,40)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 22,8% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 69% fler röster än riksgenomsnittet.

C+69%

Bilägande

Man kör gärna Audi och Citroen i området.

Audi
Citroen

Bostadsmarknaden i Södra Ving

Just nu finns 2 objekt till salu i Hökerum

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

9 522 meter från adressen ligger Montessoriskolan Lindängen Ulricehamn.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (171 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (105 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Södra Ving

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat måndagen den 30 november kl 04:50

På riksväg 40 vid Gullered har en bilist kört av vägen och voltat.

Olyckan har inträffat i riktning mot Ulricehamn och föraren har tagit sig ur bilen. I nuläget är det oklart om föraren är skadad. Räddningstjänst, ambulans samt polis på väg. 17.20 Inga uppgifter om personskador. Ingen misstanke om brott.

Trafikolycka, singel

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 03:39

Bilist som har kört i diket på väg 40 trafikplats 87 Hultamotet.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till väg 40 Hultamotet, där en bilist har kört i diket. Olyckan uppges ha inträffat strax innan motet, i riktning mot Ulricehamn. Skadeläget är initialt okänt. 15.59 Polis och räddningstjänst har varit på platsen, men någon bil har inte anträffats. Händelsen är avslutad.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 09:42

Vid Bogesundsgatan är det en kvinnlig fotgängare som blir påkörd av en manlig bilist.

Kvinnan klagar på smärtor i benen och är vaken och talbar. Oklart om kvinnan var i behov av sjukhusvård. Mannen misstänks för vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
16%
SverigeSödra Ving

Brott jämfört med riket