facebook_pixelGaleasvägen 11 Västra Götalands län, Hönö - hitta.se
Hitta.se

Galeasvägen 11

475 40 Hönö, Öckerö Västra Götalands län

Adress på HönöHönö i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Galeasvägen 11.

Hitta hit

En villa byggd 1974

På adressen finns en villa byggd 1974. Huset är 160 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Hönö.

Värderingen är 40 437 kr/m²

Villan på Galeasvägen 11 värderas till ca 6 470 000 kr (40 437 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

6 470 000 kr

Bolån på Hönö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta på Hönö. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån på Hönö

Tomten är ca 929 kvadratmeter

Tomten, HEDEN 1:334, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HEDEN 1:334 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön på Hönö

Människorna på Hönö

Människorna på Hönö

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

På Hönö bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 55 år, vilket är högre än medelåldern i Öckerös kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (49%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 27 003 kr, vilket är lika mycket som i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 943 511 kronor i lån.

-1%

Skatteläget i Öckerö

För de som är folkbokförda på Galeasvägen 11 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,21% (-0,44)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 24,1% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 167% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+167%

Bostadsmarknaden på Hönö

Hönö pågår och planeras det för 458 lägenheter och snittpriset är 67 666 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 10 objekt till salu i Hönö

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Galeasvägen. Snitthyran är 7 500 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

398 meter från adressen ligger Vipekärrs Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tolv minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Hönö på Lökholmsvägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Golfens Center och Pinans Pizzeria i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (121 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (48 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Motions- Och Idrottsföreningen För Synskadade (mis), två minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hönö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 15 maj kl 09:10

Nedan följer en sammanfattnign av nattens händelser. Idag tjänstgör jag Hans-Jörgen Ostler som presstalesperson.

22:55 Försök till mord, Gässlösavägen, Borås. En man blev beskjuten när han färdades i sin bil. Bilen fick flera skador i samband med skottlossningen. Polisen startade en insats i samband med händelsen och kontrollerade flera fordon och personer i området. Platsen spärrades av och en teknisk undersökning ska genomföras av bilen som är tagen i beslag. Ingen gripen i nuläget. 23:47 Våldsamt motstånd, Göteborg. En polispatrull skulle hantera en berusad person som befann sig i Nordstans köpcentrum, mannen som är i 25-årsåldern blev våldsam i samband med polisingripanden och omhändertogs. Anmälan om våldsamt motstånd upprättades av polispatrullen. 03:33 Grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning, rattfylleri, egenmäktigt förfarande. Härkehultsvägen, Göteborg Kl 21:08 under gårdagen blev en moped påkörd av en bilist i Högsbo. 03:33 i Natt uppmärksammade en radiobilpatrull den bil som larmats ut i samband med trafikolyckan i Högsbo. Polispatrullen försökte stoppa fordonet som då drog i väg från polispatrullen och ett kortare förföljande inleddes. Förföljandet slutade med att bilen som skulle stoppas körde av vägen in i en vägtrumma i en kraftfull kollision. Flera personer sprang från bilen varav två kunde säkras av polispatrullen. I samband med omhändertagandet kom en av de flyende personerna av okänd anledning i klämd med polisbilen. Personen har hamnat i kläm under polisbilen och fick föras med ambulans till sjukhus med misstänkta revbensfrakturer. I nuläget är oklart om han ådrog sig skadorna av kollisionen med det egna fordonet eller om skadorna uppstod i samband med att han blev klämd av polisbilen.  Detta får utredare titta närmare på inom ramen för en förundersökning. Händelsen är anmäld till Särskilda utredningar (SU) som alltid är de som granskar och utreder ärenden där polispersonal är eller kan vara inblandade. Föraren misstänks för en rad brott i samband med händelsen.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 12 maj kl 05:31

Två personbilar som kolliderat, Stora Fiskebäcksvägen / Västes gata.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Stora Fiskebäcksvägen / Västes gata, där två personbilar kolliderat. Det är okänt om olyckan medfört några personskador.

Trafikhinder

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 12:17

Två personer blockerar framkomligheten för trafik på Marigatan samt Västra Hamngatan i en demonstration. Polis är på väg fram.

12.29 Polis har haft dialog med de två demonstranterna, två kvinnor. Båda har nu lämnat platserna, och Mariagatan samt Västra Hamngatan är åter framkomliga för trafik.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
78%
SverigeHönö

Brott jämfört med riket