facebook_pixelBölabron 1 Västra Götalands Län, Hajom - hitta.se
Hitta.se

Bölabron 1

511 97 Hajom, Mark Västra Götalands Län

Adress i Hajom i Hajom i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bölabron 1.

Hitta hit

Bolån i Hajom - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hajom. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Hajom

Boendemiljön i Hajom

Människorna i Hajom

Människorna i Hajom

Äldre och pensionerade medelinkomsttagare i villa utanför småorter eller i glesbygd

I Hajom bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är högre än medelåldern i Marks kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, rida, snickra/måla och bygga, värdepapper och värdepappersaffärer, sportfiska, meka med bilar, arbeta i trädgården, friluftsliv, energisparande och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 10% som högutbildade. 53% har gymnasieutbildning och 19% har endast grundskoleutbildning. 36% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 624 kr, vilket är 6% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 393 014 kronor i lån.

-6%

Skatteläget i Mark

För de som är folkbokförda på Bölabron 1 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,21% (-0,44)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 24,7% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 24% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+24%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 9 objekt till salu i Bua

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns nio förskolor i närheten

5 485 meter från adressen ligger Hyssna förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (515 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (45 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hajom

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikbrott

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 06:28

Förföljande av personbil i Kungsbacka. Bilen anmäld stulen.

En polispatrull försöker stoppa en personbil för kontroll vid Varla i centrala delarna av Kungsbacka. Bilen vägrar stanna och ett sk förföljande inleds. Den misstänkta bilen kör in i en återvändsgränd vid Hede Fashion, bilen tvingas stanna och de förföljande polisfordon kan "boxa in" den misstänkta bilen. En ensam förare i bilen som kan gripas.    Det finns lite oklara uppgifter kring om bilen är stulen eller har "lånats ut". Klart är dock att föraren inte stannat på polismans tecken. Föraren misstänkt vara narkotikapåverkad och innehav av narkotika. Han medtogs för provtagning. Därigenom även misstänkt för drograttfylleri. Anmälan upprättas även om grov vårdslöshet i trafik och brott mot knivlagen. Manne uppges även vara misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Bilen beslagtagen.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 06:49

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson samt Anna GÖransson.

02.54 Kungsbacka, drograttfylleri m.m. En patrull stannar och kontrollerar en bil på Varbergsvägen och där visar det sig att föraren kan misstänkas för drograttfylleri samt brott mot knivlagen. En passagerare kan misstänkas för narkotikabrott eget bruk samt även denne för brott mot knivlagen. 03.37 Kungsbacka, stöld. Tre utländska lastbilschaufförer kontaktar polis och meddelar att samtlig har haft inbrott på sina lastbilar under tiden man stått parkerade på en rastplats invid Torpasjön. Bland annat har man blivit av med däck från en av lastbilarna.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 5 januari kl 07:02

Bilist och cyklist som kolliderat, Härskogsvägen, Härryda Norra.

Polis och ambulans skickas till Härskogsvägen, där en cyklist och en blist kolliderat. Cyklisten uppges vara vaken och talbar, men skadeläget är okänt. 19.26 Cyklisten tillsågs av ambulans, men behövde inte följa med för fortsatt vård.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
27%
SverigeHajom

Brott jämfört med riket