facebook_pixelBrunnefjäll 705 Västra Götalands län, Henån - hitta.se

Brunnefjäll 705

473 94 Henån, Orust Västra Götalands län

Adress i Slussen i Henån i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Brunnefjäll 705.

Hitta hit

En villa byggd 1993

På adressen finns en villa byggd 1993. Huset är 70 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Slussen.

Bolån i Henån - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Henån. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Henån

Tomten är ca 1022 kvadratmeter

Tomten, BRUNNEFJÄLL 1:59, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BRUNNEFJÄLL 1:59 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Slussen

Människorna i Slussen

Människorna i Slussen

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Slussen bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Orusts kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (44%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 26% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 422 kr, vilket är 3% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 386 591 kronor i lån.

-3%

Här i Orust betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Brunnefjäll 705 gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 2,2 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

23,61% (1,96)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

35,332% (2,16)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 23,2% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 35% fler röster än riksgenomsnittet.

C+35%

Bilägande

Man kör gärna Seat och Mazda i området.

Seat
Mazda

Bostadsmarknaden i Slussen

i Slussen pågår och planeras det för 11 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 14 objekt till salu i Slussen

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

837 meter från adressen ligger Orust Waldorfförskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (354 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Slussen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 30 november kl 12:53

Stöld genom inbrott i bostad, Åsten.

Polispatrull skickas till Åsten med anledning av stöld genom inbrott i bostad. Boende har varit borta och upptäcker inbrottet vid hemkomst. Tillgripet är bland annat TV och Viasatmottagare. 12.51 Polis har gjort en brottsplatsundersökning för att säkra eventeulla spår. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 02:43

Två personbilar som kolliderat på väg 160 Högås.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till väg 160 Högås, där två personbilar har kolliderat. Enligt initiala uppgifter i larmet från SOS ska en person har färdats i varje bil. Skadeläget är okänt. Olyckan har inträffat efter rondellen på väg 160 mot Högås, och har medfört att vägen nu är helt blockerad för övrig trafik. 15.25 En av förarna, en kvinna, är förd med ambulans till sjukhus.

Rån

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 12:42

Kvinna i 85-års åldern rånad, Uddevalla

En kvinnan 85-års åldern har enligt uppgift blivit rånad i Ljungskile östra vid Parkvägen. Kvinnan stannas av en för henne okänd man som tog tag i henne och grävde i hennes väska. Mannen lämnade sedan platsen med kvinnans plånbok. Uppdatering. 12:57 Polispatrull på plats. Anmälan upprättas rån alternativ stöld. Ingen gripen. Gärningsmannen har först erbjudit offret hjälp in i en fastighet och sedan tillgripit hennes plånbok som låg i korgen på den rollater som offret haft.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
45%
SverigeSlussen

Brott jämfört med riket