Kockhed 821 Västra Götalands län, Henån - hitta.se

Kockhed 821

473 92 Henån, Orust Västra Götalands län

Adress i Slussen i Henån i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kockhed 821.

Hitta hit

En villa byggd 2004

På adressen finns en villa byggd 2004. Huset är 148 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Slussen.

Bolån i Slussen - räkna på din boendekostnad

Räkna på hur mycket du kan köpa för i Slussen. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!
area_nearby_house_plot

Tomten är ca 2264 kvadratmeter

Tomten, KOCKHED 1:23, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Det finns två bygghändelser kopplade till bostaden.

Boendemiljön i Slussen

housing_info

Området kring Kockhed 821 består till 95% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda på 60- och kring millennieskiftet.

Samla dina lån och få mer över av lönen

I detta område så är snitträntan för ett privatlån 6.56%. Med hjälp av Sambla så sänker du räntekostnaden med i genomsnitt 11,539 kr. Räkna på kostnaden här

Wikipediafoton från närområdet

Människorna i Slussen

area_interests

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I Slussen bor 48% kvinnor och 52% män. Vanliga intressen är ishockey, hårvård, heminredning, modenyheter, skönhetsvård, fotboll, energisparande, styrketräning, besöka sportevenemang och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i grundskoleålder

I Slussen har 17% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är högre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 26% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är högre än genomsnittet (21%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 36% som högutbildade. 51% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 54% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 82%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 917 kr, vilket är 5% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 345 123 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

-5%

Här i Orust betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Kockhed 821 gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 2,2 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

23,61(1,96)

11,48(0,20)

0,242(0,00)

Summa

35,332(2,16)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,1% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 36% fler röster än riksgenomsnittet.

Parti+36%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Hyundai i området.

Lokaltrafik

Lokaltrafik

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola, en grundskola och en gymnasieskola i närheten

687 meter från adressen ligger Orust Waldorfförskola.

Närmaste grundskola är Henåns Skola (6 120 meter), som är en kommunal skola.

Den gymnasieskola som ligger närmast är Henåns Skola (6 120 meter), som är en kommunal skola.

area_geo

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (639 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (177 meter) från adressen.

Arbetsmarknaden i Slussen

Jobb i närheten

Just nu finns det 1 857 lediga jobb i Orust, vilket motsvarar 100% av alla lediga jobb i Västra Götalands län. Bland annat söker man:

- Socialsekreterare

- Arbetsterapeut

- Lärare i gymnasiet

- Frontend-utvecklare

- Laboratorieassistent

Exempel på företag som anställer just nu:

- Malmö stad, ASF Innerstaden

- Malmö stad, 175 HVOF Avd Ordinärt boende

- Folkuniversitetet

- Sigma Recruit

- PerformIQ Work AB

100%
Västra Götalands länOrust

Andel av jobben i länet

Händelser och brott i närheten av Slussen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

Verisure.se
Annons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat onsdagen den 16 oktober kl 06:21

På Kurverödsleden är två bilar inblandade i en olycka.

Olyckan har skett strax innan Brattåsmotet i södergående riktning. En av förarna försvann från platsen och eftersöks nu av polisen. En person från den andra bilen är förd till sjukhus med oklara skador. 18.35 En man i 35-årsåldern som misstänks ha kört bilen har anträffats vid Ramnerödsskolan. Han misstänks för drograttfylleri och tas med för provtagning.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 11 oktober kl 03:10

Två personbilar som kolliderat, väg 44, Herrestad.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen, där två personbilar kolliderat. Skadeläget är okänt. 15.24 Olyckan har inte medfört några personskador.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat måndagen den 7 oktober kl 06:17

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

22.01 Uddevalla, brand Polis och räddningstjänst larmas till Lillbräckegatan där en motorcykel brinner. Den står nära en byggnad men räddningstjänsten kan begränsa branden till motorcykeln. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. 23.46 Göteborg, rån Vid Brunnsparken har en kille blivit rånad på mobiltelefon samt nycklar. Han kunde efter en stund låna en telefon och larma polisen. Polisen har sökt i området utan resultat. En anmälan skrivs. 01.05 Tjörn, rattfylleri På länsväg 169 i Myggenäs stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 20-årsåldern, blåser positivt och tas med för vidare provtagning på polisstationen. Han rapporteras för rattfylleri. 01.29 Göteborg, stöld genom inbrott Larmet går på Amerikanska gymnasiet på Anders Perssonsgatan och väktare och polis åker dit. Polisen söker igenom byggnaden och efter en stund kan man gripa en man i 40-årsåldern bärande på bl a datorer. Han misstänks för stöld genom inbrott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
49%
SverigeSlussen

Brott jämfört med riket