facebook_pixelAnnebergsvägen 8 Västra Götalands län, Herrljunga - hitta.se
Hitta.se

Annebergsvägen 8

524 92 Herrljunga, Herrljunga Västra Götalands län

Adress i Hudene i Herrljunga i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Annebergsvägen 8.

Hitta hit

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 62 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Herrljunga.

Bolån i Herrljunga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Herrljunga. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Herrljunga

Tomten är ca 1088 kvadratmeter

Tomten, HUDENE-BJÖRSBO 1:17, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HUDENE-BJÖRSBO 1:17 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hudene

Människorna i Hudene

Människorna i Hudene

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I Hudene bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Herrljungas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (35%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, arbeta i trädgården, trav och galopp och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 28% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 25% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 155 kr, vilket är 37% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 288 706 kronor i lån.

-37%

Här i Herrljunga betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Annebergsvägen 8 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,94% (0,29)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,662% (0,49)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 25,2% av rösterna.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sju förskolor i närheten

5 376 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet Påskliljan.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (916 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (41 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hudene

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Övrigt

Rapporterat lördagen den 16 januari kl 03:45

Hemsidan upppdateras inte mer idag. Samtal från media besvaras av vakthavande befäl i mån av tid.

Övrigt

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 09:48

Hemsidan uppdateras inte mer idag. Samtal fråm media besvaras av vakthavande befäl i mån av tid.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 06:49

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson samt Anna GÖransson.

20.48 Herrljunga, brott mot knivlagen. En hemtjänstpatrull möts av en vårdtagare utanför dennes bostad i centrala delarna av Herrljunga med kniv i handen varför polis tillkallas. Mannen är berusad varför han får följa med polisen för att sova ruset av sig, ingen kom till fysisk skada. 22.10 Göteborg, försök till rån. Vittne hör av sig att man ser personer gå omkring med vapen i området Brunnsbo varför insatsstyrkan kallades bland annat dit. Man kan gripa tre personer på platsen som kan misstänkas för försök till rån samt brott mot knivlagen. Har varit någon form av bråk intill en bil på platsen men orsaken är i skrivande stund oklar. Ingen har kommit till fysisk skada eller behövde uppsöka sjukhus. 22.28 Uddevalla, grovt rattfylleri m.m. En patrull försöker stanna och kontrollera en bil som framförs på E6:an i norrgående riktning i höjd med Ljungskile men föraren visar inga som helst tecken på att vilja stanna. Man får beslut om att använda spikmatta strax innan Uddevalla bron men föraren väljer nu att vända på motorvägen och kör mot trafiken. Till slut får man stopp på bilen något norr om Torpamotet och det visar sig att föraren är misstänkt för drograttfylleri samt grov vårdslöshet i trafik. Passageraren som fanns med i bilen kan misstänkas för narkotikabrott eget bruk. Ingen person kom till skada i samband med händelsen. 01.41 Lysekil, skadegörelse genom brand. En bil brinner på Badhusberget varför räddningstjänst samt polis kallas till platsen. Visar sig vara en bil som brinner men det stod flera andra parkerade bilar som kunnat skadats om inte branden hade släckts fort. I skrivande stund oklart hur branden har uppstått, en anmälan skrivs. 02.35 Borås, inbrottsstöld. Inbrottslarmet går till en butik på Sjöbo Torg varför polis samt väktare kallas till platsen. Man kan se fotspår på baksidan av fastigheten varför hundpatrull påbörjar spårning i området. Efter en stunds spårning träffar man på två personer som man kan sätta i samband med inbrottet varför dessa grips av polis. Båda får följa med till stationen för vidare utredning, oklart i nuläget om de fått med sig något i samband med inbrottet. 03.38 Göteborg, trafikbrott. En förare till en plogbil kontrolleras då han suttit med telefonen väl synligt samt kört mot rött ljus i området Landala. När man kontrollerar föraren så uppvisar han ett utländskt körkort som visar sig vara ogiltigt.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
57%
SverigeHudene

Brott jämfört med riket