facebook_pixelÄngsvägen 5G Västra Götalands Län, Hillared - hitta.se
Hitta.se

Ängsvägen 5G

512 76 Hillared, Svenljunga Västra Götalands Län

Adress i Hillared i Hillared i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ängsvägen 5G.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1981

Fastigheten på Ängsvägen 5G är ett flerfamiljshus byggt 1981.

Bolån i Hillared - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hillared. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Hillared

Tomten är ca 6433 kvadratmeter

Tomten, GÄLARED 2:143, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten GÄLARED 2:143 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hillared

Människorna i Hillared

Människorna i Hillared

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Hillared bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Svenljungas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 20% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 70%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 088 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 785 521 kronor i lån.

-19%

Här i Svenljunga betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Ängsvägen 5G gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,35% (0,70)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

34,072% (0,90)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 27,6% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Ford i området.

Toyota
Ford

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 34 lägenheter och snittpriset är 30 769 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 2 objekt till salu i Sexdrega

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

5 966 meter från adressen ligger Aplaredsskolans fritidshem.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (311 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (24 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hillared

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat tisdagen den 1 december kl 07:28

På Kindsgatan, Bergsäter är det en gångtrafikant som blir påkörd av en lastbil vid ett övergångsställe.

Den påkörde, en man i 55-årsåldern körs till sjukhus för vård. Han har lite sårskador och har slagit i huvudet. Han minns ej vad som hänt.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 1 december kl 06:45

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson samt Anna Göransson.

23.03 Göteborg, personrån Vid Järntorget är det en man i 35-årsåldern som uppger att han blivit slagen, sparkad och avtvingad sina värdesaker av två okända yngre män.  02.18 Borås, inbrottsstöld På Engelbrektsskolan griper polisen två män i 40-årsåldern på bar gärning när de gör inbrott på skolan. 03.56 Göteborg, inbrottsstöld Vid Repslagaregatan i Masthugget är det en person som krossar en ruta till restaurangen Bamba och tar sig in. En allmänhet ser hur en man springer från restaurangen och hoppar in i en bil som denne kör från platsen. Oklart vad som saknas från restaurangen. 04.42 Göteborg, inbrottsstöld Vid Riksdalersgatan griper polisen en man i 50-årsåldern på bar gärning under pågående inbrott på ett företag efter att ett kameralarm gått igång. Mannen hade hunnit bära ut verktyg och maskiner men var kvar på platsen när polisen anlände.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 06:02

Kvinna påkörd av billist på Roasjövägen, Sexdrega.

Enligt SOS Alarm har en kvinna blivit påkörd av en bilist på Roasjövägen i Sexdrega norr om Svenljunga. Bilisten avvek från olycksplatsen. Kvinnan hittades i diket av en inringare. Den påkörda kvinnan var enligt inringaren i chock och hade smärta i höften och bäcken. Polis på plats och ambulans på väg. 18:20 Uppdatering . Polis skriver anmälan om smitning från trafikolycka.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
47%
SverigeHillared

Brott jämfört med riket