facebook_pixelBruntebacken 28 Västra Götalands län, Hisings Kärra - hitta.se

Bruntebacken 28

425 42 Hisings Kärra, Göteborg Västra Götalands län

Adress i Gerrebacka i Hisings Kärra i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bruntebacken 28.

Hitta hit

Ett kedjehus byggt 1999

På adressen finns ett kedjehus byggt 1999. Huset är 96 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Gerrebacka.

Bolån i Hisings Kärra - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hisings Kärra. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Hisings Kärra

Tomten är ca 14487 kvadratmeter

Tomten, KÄRRA 13:65, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten KÄRRA 13:65 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Gerrebacka

Boendemiljön i Gerrebacka

Området kring Bruntebacken 28 består till 40% av småhus. Det är vanligt med kedjehus och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1990- och kring millennieskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Djupedal
Kärra, Göteborg
Mysterna

Människorna i Gerrebacka

Människorna i Gerrebacka

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

I Gerrebacka bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är högre än medelåldern i Göteborgs kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (12%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 42% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 51% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 80%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 206 kr, vilket är 8% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 534 236 kronor i lån.

+8%

Skatteläget i Göteborg

För de som är folkbokförda på Bruntebacken 28 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,12% (-0,53)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 29,3% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 48% fler röster än riksgenomsnittet.

M+48%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Seat i området.

Toyota
Seat

Bostadsmarknaden i Gerrebacka

i Gerrebacka pågår och planeras det för 193 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 95 objekt till salu i Gerrebacka

Just nu finns det 14 hyreslägenheter att byta till i närheten av Bruntebacken. Snitthyran är 6 774 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

2 630 meter från adressen ligger Mörrimöykky.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (583 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (16 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gerrebacka

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat lördagen den 28 november kl 08:02

Det brinner i ett hus i Säve.

Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till platsen. Det ska enligt uppgift vara någon form av parhus. Inga uppgifter om skadade. Uppdatering kl. 08:04 Polis framme på plats. Fortsatt inga uppgifter om skadade. Det brinner kraftigt. Byggnaden går, enligt uppgift till patrullen, troligen inte att rädda. Uppdatering kl. 10:29 Inga uppgifter som skadade. Patrullen skriver an anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Delar av fastigheten är avspärrad för teknisk undersökning.

Rattfylleri

Rapporterat fredagen den 27 november kl 06:41

Sanmtal om personbil i vinglig färd på E45.

Polis skickas till E45 efter samtal om en personbil som framförs vingligt. Polispatrull får syn på bilen och den stoppas för kontroll i Surte. Föraren, en man, visar tecken på påverkan och tas med för provtagning. Han är nu misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning, då han inte har behörighet att köra.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 04:33

Trafikolycka med tre personbilar inblandade på Rävebergsvägen, Göteborg.

Tre personbilar i trafikolycka på Rävebergsvägen i Angered. Stopp i trafiken. Oklart skadeläge. Polis på plats. 18:10 Uppdatering Polis skriver anmälan om vårdslöshet i trafik.   

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
135%
SverigeGerrebacka

Brott jämfört med riket