Hitta.se

Tossene Bygdegård 1

456 93,Hunnebostrand,Sotenäs Västra Götalands län

Bolån i Hunnebostrand - räkna på din boendekostnad

Genomsnittlig ränta föregående månad (jan 2023) för ett bolån med 3 månaders bunden ränta: 3.70%.

Räkna på ditt bolån!

Bolåneräntan du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 3.76% (jan 2023).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 3 mån bunden ränta på 3.70% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 926 542 kronor och den första avbetalningen är 4 750 kronor.

Nordea Logo
Bolån i Hunnebostrand

Boendemiljön i Tossene Bygdegård 1

Boendemiljön i Tossene Bygdegård 1

Tossene Bygdegård 1 ligger i Sotenäs

I området kring Tossene Bygdegård 1 bor många i villor och lantbruk som för det mesta är byggda på 1920- och 1940-talet.

Boendemiljön i Tossene Bygdegård 1

Drönarfoton över Tossene

En drönare har flugit över Tossene och tagit drönarbilder med 360° helikopterperspektiv. Se bilder över Tossene eller kolla om ditt hus finns med.

Vårdcentraler och apotek i närheten av Tossene Bygdegård 1

4300 meter från bostaden ligger apoteket Apoteket Tärnan.

Närmaste vårdcentral är Praktikertjänst AB som ligger på Skolgatan 19.

Hela Sveriges apotek

Apoteket finns här för dig, dina nära och kära, ditt kvarter och din stad, ja, hela Sverige. Och var du än möter oss, kan du lita på att Apoteket gör allt för att du ska må bra.

Handla här
Apoteket logo
Apoteket logo
Advertisement

Människorna i Tossene Bygdegård 1

Människorna i Tossene Bygdegård 1

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i förskoleålder

I Tossene Bygdegård 1 har 7% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i förskoleålder och 8% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är lägre än genomsnittet (19%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 50% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 67%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 681 kr, vilket är -10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 015 824 kr i lån.

-9%

Här i Sotenäs betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,99% (0,34)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,712% (0,54)

Hög medelålder i området

Medelåldern i området är 57 år, vilket är högre än medelåldern i Sotenäs kommun (54 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (46%) är högre än i resten av kommunen.

Sverigedemokraterna är ovanligt starka i området

I valdistriktet röstar man borgerligt. Sverigedemokraterna får 32% fler röster än riksgenomsnittet. Sverigedemokraterna är största parti med 23.1% av rösterna.

SD+32%

Bostadsmarknaden i området

Nyproduktion i närheten av områdetBooli.se logo

i området pågår och planeras det för 15 lägenheter. Se alla här

Köp bostad Brf Stenhuggeriet
Planerad

Brf Stenhuggeriet

Tillträde: Planerat

15 bostäder

7 objekt till salu i området

Just nu finns 7 objekt till salu i Hunnebostrand

Köp bostad på Hunnebostrand

Räkna på ditt bolån

Nordea logo
Köp bostad på Lyckan Solbacken 7

Räkna på ditt bolån

Nordea logo
Köp bostad på Backegatan 2

Räkna på ditt bolån

Nordea logo
Köp bostad på Lerbäck 1

Räkna på ditt bolån

Nordea logo
Köp bostad på Köpmansgatan 34

Räkna på ditt bolån

Nordea logo

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Sotenäs Golfklubb i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1029 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (58 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tossene Bygdegård 1

Uppdateringarna presenteras av Verisure

Du kan skydda din bostad med inbrotts- och brandlarm. Uppkopplat till larmcentral dygnet runt. Testa vilket hemlarm som passar dig och räkna ut ditt pris.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat lördagen den 1 april kl 13:24

Rökutveckling syns i en villa i Ellös.

En rökutveckling har uppmärksammats i en villa i Ellös. Enligt uppgift har det brunnit i villan, men nu brinner det inte längre. Inga personer ska befinna sig inne i byggnaden och inga uppgifter om personskador. Polis och räddningstjänst är på plats. Uppdatering kl 13:54 Räddningstjänsten bedömer att branden har startat av ett element men slocknat av sig själv. En anmälan upprättas om brand utan misstanke om brott.

Bedrägeri

Rapporterat fredagen den 31 mars kl 20:49

En man i 85-årsåldern har blivit utsatt får ett bedrägeri.

Vi får under dagen in ett larm om att en man i 85-årsåldern har blivit utsatt för ett bedrägeri. En person har ringt upp mannen och uppgett att han har fått virus på sin dator. I samband med detta har mannen blivit ombedd att lämna ut uppgifter som sedan har resulterat i att mannen blivit av med pengar från sitt bankkonto. En anmälan om bedrägeri är upprättad. Ingen misstänkt eller gripen i nuläget. Polisen har sedan tidigare en kampanj mot telefonbedrägerier. På polisen.se kan du läsa mer om hur du kan skydda dig och hjälpa andra att skydda sig mot den här typen av brottslighet. Följ länken nedan för mer information.

Mord/dråp

Rapporterat lördagen den 18 mars kl 09:27

På Orust anträffades en kvinna i 65-årsåldern livlös i sin bostad.

Kvinnan fördes till NÄL med ambulanshelikopter men hennes liv gick inte att rädda. Dödsorsaken är för närvarande okänd och polisen kan inte utesluta brott. En rättsmedicinsk undersökning ska göras för att fastställa dödsorsaken. Bostaden spärrades av för en teknisk undersökning som kommer att göras under dagen. En förundersökning om mord inleddes och en man i 70-årsåldern greps. Han anhölls senare av åklagare.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
56%
SverigeTossene Bygdegård 1

Brott jämfört med riket