facebook_pixelTärnsjövägen 11 Västra Götalands Län, Karlsborg - hitta.se
Hitta.se

Tärnsjövägen 11

546 34 Karlsborg, Karlsborg Västra Götalands Län

Adress i Undenäs i Karlsborg i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tärnsjövägen 11.

Hitta hit

En villa byggd 1963

På adressen finns en villa byggd 1963. Huset är 94 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Undenäs.

Värderingen är 13 829 kr/m²

Villan på Tärnsjövägen 11 värderas till ca 1 300 000 kr (13 829 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 300 000 kr

Bolån i Karlsborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Karlsborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Karlsborg

Tomten är ca 897 kvadratmeter

Tomten, SVANVIK 1:283, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SVANVIK 1:283 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Undenäs

Boendemiljön i Undenäs

Området kring Tärnsjövägen 11 består till 25% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Räddningsstation Karlsborg
Hultet, Karlsborgs kommun
Bottensjön, Västergötland
Karlsborgs kommun

Människorna i Undenäs

Människorna i Undenäs

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Undenäs bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 64 år, vilket är högre än medelåldern i Karlsborgs kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 50% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 13% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 949 kr, vilket är 23% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 770 064 kronor i lån.

-23%

Skatteläget i Karlsborg

För de som är folkbokförda på Tärnsjövägen 11 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,32% (-0,33)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,042% (-0,13)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 31,6% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 32% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+32%

Bostadsmarknaden i Undenäs

i Undenäs pågår och planeras det för 19 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 8 objekt till salu i Karlsborg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

4 881 meter från adressen ligger Forsviks friskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Café Alvia i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (264 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (38 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Undenäs

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 13 april kl 06:57

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.23 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. 00.20 SOS-larm till polisen om brand i byggnad på landet i Söderköpings kommun. Polisen åkte till platsen, där det var en fullt utvecklad brand. Polisen har påbörjat en utredning om allmänfarlig vårdslöshet. Brandplatsen har spärrats av i väntan på en kriminalteknisk undersökning. Uppdatering 12.45: Polisens kriminaltekniker har under förmiddagen varit på brandplatsen och genomfört en undersökning. Vid den undersökningen har kvarlevorna av en människa anträffats. Kvarlevorna har inte identifierats men allt tyder på att det är den i huset bosatte mannen, som var i 65-årsåldern. Kvarlevorna kommer att genomgå en rättsmedicinsk obduktion där identitet och dödsorsak om möjligt kommer att fastställas. Mannens närmaste anhöriga har underrättats. 00.51 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Metallvägen i Motala upptäckte polispatrullen att bilen var efterlyst på grund av olovligt förfogande. Bilen togs i beslag och bärgades till en uppställningsplats. Bilen kördes av en kvinna i 25-årsåldern och hon misstänks nu för olovligt förfogande. 01.23 samtal till polisen om att krossat glas hade upptäckts på en livsmedelsbutik på Råssnäsvägen i Motala. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om skadegörelse och även en brottsplatsundersökning är genomförd. Polisen tar gärna emot tips eller iakttagelser från platsen. tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisen.se Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 8 april kl 08:36

På riksväg 49 i Mölltorp har en bilist kört av vägen och ut på en åker.

Föraren kontrolleras av ambulansen men behöver inte åka med. Inga misstankar om brott.

Stöld/inbrott

Rapporterat söndagen den 4 april kl 12:13

Vi får in ett samtal om inbrott i ett hus.

En inringare kontaktar polisen och uppger att det under helgen har varit inbrott i ett hus på en adress i Hjo. Polis åker till den aktuella adressen och kan konstatera att någon har brutit sig in i huset via ett fönster. Tekniker undersöker platsen. Oklart vad som eventuellt har blivit stulet, men en anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
86%
SverigeUndenäs

Brott jämfört med riket