facebook_pixelTunvägen 8 Västra Götalands Län, Karlsborg - hitta.se
Hitta.se

Tunvägen 8

546 34 Karlsborg, Karlsborg Västra Götalands Län

Adress i Undenäs i Karlsborg i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tunvägen 8.

Hitta hit

En villa byggd 1974

På adressen finns en villa byggd 1974. Huset är 152 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Undenäs.

Bolån i Karlsborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Karlsborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Karlsborg

Tomten är ca 1018 kvadratmeter

Tomten, SVANVIK 1:356, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SVANVIK 1:356 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Undenäs

Människorna i Undenäs

Människorna i Undenäs

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Undenäs bor 44% kvinnor och 56% män. Medelåldern i området är 59 år, vilket är högre än medelåldern i Karlsborgs kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 51%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 871 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 824 785 kronor i lån.

-19%

Skatteläget i Karlsborg

För de som är folkbokförda på Tunvägen 8 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,32% (-0,33)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,042% (-0,13)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 31,6% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 32% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+32%

Bostadsmarknaden i Undenäs

i Undenäs pågår och planeras det för 19 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 10 objekt till salu i Karlsborg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

4 913 meter från adressen ligger Forsviks friskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (225 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (25 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Undenäs

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 07:55

En olycka har skett mellan en personbil och buss på Skövdevägen. Inga uppgifter om allvarliga skador.

Larmet kom in via SOS. Räddningstjänst, ambulans och polis larmade till platsen. Enligt uppgift ska alla personer i bussen klarat sig välbehållna. Föraren av personbilen uppges vara vaken och talbar, klagar bland annat på smärta i rygg. Personbilen ska bärgas från platsen. Uppdatering kl. 09:02 En person fördes med ambulans till sjukhus. Inga allvarliga skador enligt uppgift. En anmälan om vårdslöshet i trafik är upprättad.

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 09:02

Tre gripna efter inbrott i Vadstena.

04.02 polisen fick samtal från ett vaktbolag som hade fått inbrottslarm från en butikslokal i Vadstena. Fler polispatruller åkte mot området. 04.17 polisen är framme på platsen och kan konstatera att en glasruta i entrén är krossad och det verkar ha varit inbrott. 08.50 vid en närmare undersökniong av butiken har det visat sig att det saknas föremål och polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott. Platsen har spärrats av inför en kriminalteknisk undersökning som kommer att ske snarast möjligt. Butikspersonalen kommer senare att inventera och lämna uppgifter till polisen om vad som stulits från butiken. Polisen har förutom detta arbetat med spaningar i närområdet och med anledning av det har misstankar fattats mot personer i en lägenhet i Vadstena. Polisen fattade beslut om och genomförde en husrannsakan under morgonen varvid tre män i 40-årsåldern kunde gripas, misstänkta för stöld genom inbrott. De tre har förts till polisstationen där förhör kommer att hållas och därefter kommer en åklagare att fatta beslut om den fortsatta utredningen.

Brand

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 08:47

Polis och räddningstjänst larmas till en villabrand i Hagalund.

De boende i huset har tagit sig ut på egen hand och ingen skadad. Branden har startat vid en kamin som användes under kvällen. Ingen misstanke om brott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
86%
SverigeUndenäs

Brott jämfört med riket