facebook_pixelKörsbärsgatan 12A Västra Götalands Län, Kinna - hitta.se
Hitta.se

Körsbärsgatan 12A

511 57 Kinna, Mark Västra Götalands Län

Adress i Kinna i Kinna i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Körsbärsgatan 12A.

Hitta hit

Ett radhus byggt 1973

På adressen finns ett radhus byggt 1973. Huset är 104 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Kinna.

Bolån i Kinna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kinna. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Kinna

Tomten är ca 184 kvadratmeter

Tomten, KÖRSBÄRET 26, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten KÖRSBÄRET 26 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Kinna

Människorna i Kinna

Människorna i Kinna

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Kinna bor 60% kvinnor och 40% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Marks kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (38%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 45% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 25% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 200 kr, vilket är 11% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 082 211 kronor i lån.

-11%

Skatteläget i Mark

För de som är folkbokförda på Körsbärsgatan 12A gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,21% (-0,44)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,2% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 58% fler röster än riksgenomsnittet.

L+58%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 8 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 13 objekt till salu i Kinna

Just nu finns det 2 hyreslägenheter att byta till i närheten av körsbärsgatan. Snitthyran är 5 156 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

113 meter från adressen ligger Stommen förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Netto på Mor Kerstins Torg 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Kooperativet Ljuspunkten Eko i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (413 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Mariebergsparken, ligger ca en minuts gångväg (195 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Nordic Wellness Kinna, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kinna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Bedrägeri

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 03:18

Man som fuskat vid förarprov, Tullkammaregatan, Göta.

Polis skickas till Trafikverket på Tullkammaregatan, där en man under förarprov misstänks ha fuskat genom någon form av kameranordning. Mannen har envarsgripits på plats. 15.15 Mannen, som är i 50-års åldern,  identifieras av polis. Han delges misstanke på plats gällande osann försäkran. Kameraanordningen tas i beslag, och polis häver envarsgripandet av mannen.

Trafikolycka, singel

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 02:24

En singelolycka med personbil ska enligt SOS ha inträffat vid Svenljunga.

Olyckan ska enligt SOS inträffat på länsväg 154, Kolarp. Bilen har av okänd anledning ha voltat och hamnat i diket. Oklart då det gäller personskador. Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till platsen. Kl 14.24: Polis på plats. Inga uppgifter om personskador. Inga brottsmisstankar i nuläget.

Stöld, försök

Rapporterat måndagen den 15 februari kl 09:13

En man avbryter en pågående stöld av en ljusramp på sin bil.

En man i Viared ser två gärningspersoner som initialt ser ut att försöka stjäla hans skåpbil. Han lyckas dock skrämma iväg gärningspersonerna och larmar därefter polisen. Mannen har varningsljus, en så kallad saftblandare, på biltaket. Troligtvis var det denna som de försökte stjäla. Polis åker till platsen, men anträffar inte några gärningspersoner. Patrullen säkrar en del bevis på platsen och skriver en anmälan om försök till stöld.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
27%
SverigeKinna

Brott jämfört med riket