facebook_pixelTrädgårdsgatan 22 Västra Götalands Län, Kungälv - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 22

442 30 Kungälv, Kungälv Västra Götalands Län

Adress i Kungälv i Kungälv i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädgårdsgatan 22.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2007

Fastigheten på Trädgårdsgatan 22 är ett flerfamiljshus byggt 2007.

Snittvärderingen är 40 394 kr/m²

Snittvärderingen på Trädgårdsgatan 22 är ca 40 394 kr/m².

Värdera bostad på Trädgårdsgatan 22

Evaluation

Värdeindikation

40 394 kr/m2

Bolån i Kungälv - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kungälv. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Kungälv

Boendemiljön i Kungälv

Boendemiljön i Kungälv

I området kring Trädgårdsgatan 22 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (40%).

Wikipediafoton från närområdet

Skarpe Nord
Mimers Hus gymnasium
Inlands Södre tingslag
Oasen sim- och ishall

Människorna i Kungälv

Människorna i Kungälv

Äldre och pensionerade par med höga inkomster i bostadsrätt med närhet till storstadslivet

I Kungälv bor 64% kvinnor och 36% män. Medelåldern i området är 63 år, vilket är högre än medelåldern i Kungälvs kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (71%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är teater, litteratur, golf, vin och vinprovning, konst, näringsliv och samhällsekonomi, utrikespolitik, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 27% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 25% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 208 kr, vilket är 8% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 999 646 kronor i lån.

+8%

Skatteläget i Kungälv

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 22 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,44% (-0,21)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,162% (-0,01)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,4% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 59% fler röster än riksgenomsnittet.

L+59%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 452 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Centrum

Just nu finns det 7 hyreslägenheter att byta till i närheten av trädgårdsgatan. Snitthyran är 8 241 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

278 meter från adressen ligger Övre Fontin Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

På gångavstånd ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Strandgatan 77.

Lockas man av restaurangbesök finns Gustus Gastrobar och Tribeca i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (353 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (224 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, fem minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kungälv

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 5 maj kl 06:55

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

22.42 Vedum, brand Polis och räddningstjänst larmas till Elingsvägen med anledning av att det brinner i en skortsten till ett tvåfamiljshus. De boende tagit sig ur huset på egen hand och inga personskador. Ingen misstanke om brott och det visade sig vara soteld i skorstenen. Inga materiella skador. 03.32 Lidköping, brand Polis och räddningstjänst larmas till Trässberg med anledning av att det brinner i en garagelänga. Två bilar skadas i branden och det förelog ingen spridningsrisk till andra byggnader i området. Oklart vad som orsakat branden och räddningstjänsten är klvar på platsen för släckningsarbete. När dom är klara på platsen kommer polisen spärra av platsen för teknisk undersökning och har inlett en förundersökning gällande mordbrand. 05.01 Kungälv, stöld av moped Vid Östra Gatan är det en delvis maskerad man som stjäl en parkerad moped och åker från platsen i riktning mot Fars Hatt. Polisen spanar i området men anträffar inte mannen eller mopeden.

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 29 april kl 07:02

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler.

22:28 Försök till Rån, Skarpe-Nord, Kungälv. En man kontaktade polisen från Kungälvssjukhus och uppgav att han blivit utsatt för ett rån tidigare under kvällen vid Skarpe Nord i Kungälv. Mannen hade själv tagit sig till sjukhus för att få vård för sina skador. Mannen ska då enligt egna uppgifter har fått ett jack i huvudet och en blåtira.  Polispatrull skickades till platsen och de tog upp en anmälan om försök till rån.  23:13 Skadegörelse. Bredfjällsgatan, Angered.   Polis utförde tjänsteåtgärder på Bredfjällsgatan och parkerade en radiobil på adressen. När polispatrullen skulle lämna platsen upptäckte de att radiobilen utsatts för skadegörelse. Okända gärningsperson hade då skurit sönder samtliga fyra däck på radiobilen. Polispatrullen fick då upprätta en anmälan om skadegörelse. 02:16 Försök till grov stöld, Stockensväg, Lindome. En anmälare väcktes av sitt larm då någon försökt bryta sig in i anmälarens garage. Polis kallades till platsen som då kunde konstatera att någon försökt bryta upp garaget. Det var dock vid anmälningstillfället oklart om något var stulet. Anmälan om försök till stöld upprättades av polispatrullen.              

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat onsdagen den 28 april kl 06:45

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen tjänstgör Hans-Jörgen Ostler.

01.16, stöld från motorfordon, Kungälv Vi får in ett larm om att två obehöriga personer befinner sig på ett inhägnat område till en bilfirma. De går fram till en skåpbil på området och lägger sig under bilen och skruvar av ett avgasrör. Väktare och polis åker till platsen. I samband med att patrull och väktare kommer fram springer personerna från platsen. En hundpatrull får upp ett spår längs ett staket. De springer vidare mot en mack i närheten och vid påfarten mot E6 kan polis slutligen gripa de två gärningspersonerna. De grips misstänkta för olaga intrång samt stöld. 00.50, skadegörelse, Göteborg En person krossar en bakruta på en bil i Brämaregården. Personen försvinner sedan från platsen och är inte kvar när polis kommer fram. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse. 03.14, rattfylleri, Göteborg En patrull stoppar en bil på Guldmyntsgatan. Föraren tas med för kontroll misstänkt för drograttfylleri. Det blir en anmälan om grov olovlig körning samt narkotikabrott eget bruk.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
82%
SverigeKungälv

Brott jämfört med riket