facebook_pixelDirhuvud 121 Västra Götalands län, Ljungskile - hitta.se

Dirhuvud 121

459 91 Ljungskile, Uddevalla Västra Götalands län

Adress i Ljung i Ljungskile i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Dirhuvud 121.

Hitta hit

Bolån i Ljungskile - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ljungskile. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Ljungskile

Tomten är ca 3420 kvadratmeter

Tomten, DIRHUVUD 1:33, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten DIRHUVUD 1:33 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ljung

Människorna i Ljung

Människorna i Ljung

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Ljung bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Uddevallas kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (42%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 40% som högutbildade. 29% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 478 kr, vilket är 13% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 215 889 kronor i lån.

-13%

Här i Uddevalla betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Dirhuvud 121 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,16% (0,51)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,882% (0,71)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 26,1% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 32% fler röster än riksgenomsnittet.

L+32%

Bilägande

Man kör gärna Mazda och Volvo i området.

Mazda
Volvo

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 42 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 28 objekt till salu i Ulvön

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

3 452 meter från adressen ligger Ljungskile Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (200 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (17 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ljung

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 30 november kl 12:53

Stöld genom inbrott i bostad, Åsten.

Polispatrull skickas till Åsten med anledning av stöld genom inbrott i bostad. Boende har varit borta och upptäcker inbrottet vid hemkomst. Tillgripet är bland annat TV och Viasatmottagare. 12.51 Polis har gjort en brottsplatsundersökning för att säkra eventeulla spår. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 06:05

En person uppges ha blivit påkörd vid Äggestorp på väg 647. Inga uppgifter om skadeläget.

Vi får in larm via SOS. Föraren av en personbil uppges ha kört på en person. Polis, räddningstjänst och ambulans är larmade till platsen. Enligt uppgift begränsad framkomlighet vid olycksplatsen. Uppdatering kl. 18:17 Föraren av en moped är förd till sjukhus. Enligt uppgift vaken och talbar, men med skador på benen.

Rån

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 12:42

Kvinna i 85-års åldern rånad, Uddevalla

En kvinnan 85-års åldern har enligt uppgift blivit rånad i Ljungskile östra vid Parkvägen. Kvinnan stannas av en för henne okänd man som tog tag i henne och grävde i hennes väska. Mannen lämnade sedan platsen med kvinnans plånbok. Uppdatering. 12:57 Polispatrull på plats. Anmälan upprättas rån alternativ stöld. Ingen gripen. Gärningsmannen har först erbjudit offret hjälp in i en fastighet och sedan tillgripit hennes plånbok som låg i korgen på den rollater som offret haft.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
233%
SverigeLjung

Brott jämfört med riket