facebook_pixelKorpemyrsvägen 18C Västra Götalands län, Ljungskile - hitta.se

Korpemyrsvägen 18C

459 33 Ljungskile, Uddevalla Västra Götalands län

Adress i Lyckorna i Ljungskile i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Korpemyrsvägen 18C.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1992

Fastigheten på Korpemyrsvägen 18C är ett flerfamiljshus byggt 1992.

Bolån i Ljungskile - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ljungskile. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Ljungskile

Boendemiljön i Lyckorna

Boendemiljön i Lyckorna

Området kring Korpemyrsvägen 18 består till 56% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1990- och 1980-talet.

Boendemiljön i Lyckorna

Tre drönarbilder över Lyckorna

En drönare har flugit över Lyckorna och tagit tre bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Lyckorna från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Bratteforsån
Ljungs socken, Bohuslän
Ljungs gamla kyrka
Ljungs församling, Göteborgs stift

Människorna i Lyckorna

Människorna i Lyckorna

Yngre singelhushåll med lägre inkomster i hyresrätt i förorter kring de större städerna

I Lyckorna bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är högre än medelåldern i Uddevallas kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, prova nya produkter, trav och galopp, konst, skönhetsvård, ungdomskultur, foto/film, pyssla, film och djuretiska frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 39% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 25% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 905 kr, vilket är 12% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 225 849 kronor i lån.

-12%

Här i Uddevalla betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Korpemyrsvägen 18C gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,16% (0,51)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,882% (0,71)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 26,1% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 32% fler röster än riksgenomsnittet.

L+32%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Chrysler i området.

Toyota
Chrysler

Bostadsmarknaden i Lyckorna

i Lyckorna pågår och planeras det för 42 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 27 objekt till salu i Lyckorna

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

1 838 meter från adressen ligger Ljungskile Förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Lyckorna Brygga i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (487 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (82 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Lyckorna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 23 november kl 06:20

Lastbil och personbil som kolliderat på E45 i södergående riktning.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till E45, där en personbil och en lastbil kolliderat i södergående riktning. Södergående är helt avstängd för trafik. Skadeläget är okänt. 18.36 Trafiken kommer att dirigeras om förbi olycksplatsen. 19.01 Två personer har färdats i personbilen, en kvinna och ett barn, och de är båda nu förda med ambulans samt ambulanshelikopter till sjukhus. Arbetet pågår fortsatt på olycksplatsen. 19.21 Personbilen och lastbilen kommer att tas i beslag för en teknisk undersökning i kommande utredning av trafikolyckan. 19.56 Bärgning har gjorts på platsen, och ett körfält är nu åter öppet för trafik. 20.38 Olyckan kommer att utredas som vårdslöshet i trafik.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 06:05

En person uppges ha blivit påkörd vid Äggestorp på väg 647. Inga uppgifter om skadeläget.

Vi får in larm via SOS. Föraren av en personbil uppges ha kört på en person. Polis, räddningstjänst och ambulans är larmade till platsen. Enligt uppgift begränsad framkomlighet vid olycksplatsen. Uppdatering kl. 18:17 Föraren av en moped är förd till sjukhus. Enligt uppgift vaken och talbar, men med skador på benen.

Rån

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 12:42

Kvinna i 85-års åldern rånad, Uddevalla

En kvinnan 85-års åldern har enligt uppgift blivit rånad i Ljungskile östra vid Parkvägen. Kvinnan stannas av en för henne okänd man som tog tag i henne och grävde i hennes väska. Mannen lämnade sedan platsen med kvinnans plånbok. Uppdatering. 12:57 Polispatrull på plats. Anmälan upprättas rån alternativ stöld. Ingen gripen. Gärningsmannen har först erbjudit offret hjälp in i en fastighet och sedan tillgripit hennes plånbok som låg i korgen på den rollater som offret haft.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
233%
SverigeLyckorna

Brott jämfört med riket