facebook_pixelRestenäs 421 Västra Götalands län, Ljungskile - hitta.se

Restenäs 421

459 93 Ljungskile, Uddevalla Västra Götalands län

Adress i Resteröd i Ljungskile i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Restenäs 421.

Hitta hit

En villa byggd 1989

På adressen finns en villa byggd 1989. Huset är 154 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Resteröd.

Bolån i Ljungskile - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ljungskile. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Ljungskile

Tomten är ca 3487 kvadratmeter

Tomten, RESTENÄS 2:237, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten RESTENÄS 2:237 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Resteröd

Människorna i Resteröd

Människorna i Resteröd

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Resteröd bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Uddevallas kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 43% som högutbildade. 29% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 420 kr, vilket är 8% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 352 544 kronor i lån.

+8%

Här i Uddevalla betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Restenäs 421 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,16% (0,51)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,882% (0,71)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 22,4% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 76% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+76%

Bilägande

Man kör gärna Suzuki och Hyundai i området.

Suzuki
Hyundai

Bostadsmarknaden i Resteröd

i Resteröd pågår och planeras det för 53 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 34 objekt till salu i Resteröd/Restenäs

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

3 084 meter från adressen ligger Hemgårdens fritids.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (336 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (30 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Resteröd

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 02:36

Singelolycka med personbil vid Kampenhof.

Enligt SOS så har en singelolycka med en personbil inträffat vid Ardmorevägen. Bilen ska av okänd anledning kört ner ca 1,5 meter för ett stup. Föraren ska därefter fått hjälp på platsen av vittnen att ta sig loss ur bilen. Oklart om det finns personskador. Polis, räddningstjänst och ambulans har larmats till platsen. Kl 14.30 : Polis på plats. Inga personskador. Föraren hörs av polis på plats. Bärgning genomförs. Inga brottsmisstankar.

Rån

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 12:42

Kvinna i 85-års åldern rånad, Uddevalla

En kvinnan 85-års åldern har enligt uppgift blivit rånad i Ljungskile östra vid Parkvägen. Kvinnan stannas av en för henne okänd man som tog tag i henne och grävde i hennes väska. Mannen lämnade sedan platsen med kvinnans plånbok. Uppdatering. 12:57 Polispatrull på plats. Anmälan upprättas rån alternativ stöld. Ingen gripen. Gärningsmannen har först erbjudit offret hjälp in i en fastighet och sedan tillgripit hennes plånbok som låg i korgen på den rollater som offret haft.

Brand

Rapporterat onsdagen den 11 november kl 03:03

Omfattande brand i parkeringsgarage

En brand utbröt i ett parkeringsgarage på Lillbräckegatan 17 i Uddevalla. Garaget är beläget i bottenplanet i fastigheten som är ett flerfamiljshus. Inga personer har skadats i samband med branden. Tre bilar är helt utbrända och utöver det så är det ett större antal fordon som är skadade i varierande grad. Platsen har spärrats av för att kunna genomföra en teknisk undersökning under dagen. En förundersökning om mordbrand har inletts.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
233%
SverigeResteröd

Brott jämfört med riket