facebook_pixelRingvägen 22 Västra Götalands län, Lundsbrunn - hitta.se

Ringvägen 22

533 72 Lundsbrunn, Götene Västra Götalands län

Adress i Lundsbrunn i Lundsbrunn i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ringvägen 22.

Hitta hit

En villa byggd 1963

På adressen finns en villa byggd 1963. Huset är 115 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Lundsbrunn.

Värderingen är 9 739 kr/m²

Villan på Ringvägen 22 värderas till ca 1 120 000 kr (9 739 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 120 000 kr

Bolån i Lundsbrunn - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Lundsbrunn. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Lundsbrunn

Tomten är ca 1786 kvadratmeter

Tomten, GUTTORP 1:64, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten GUTTORP 1:64 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Lundsbrunn

Människorna i Lundsbrunn

Människorna i Lundsbrunn

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Lundsbrunn bor 41% kvinnor och 59% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Götenes kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 0% som högutbildade. 46% har gymnasieutbildning och 29% har endast grundskoleutbildning. 36% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 708 kr, vilket är 16% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 858 044 kronor i lån.

-16%

Skatteläget i Götene

För de som är folkbokförda på Ringvägen 22 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,77% (0,12)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,492% (0,32)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 23,6% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 59% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+59%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Ford i området.

Toyota
Ford

Bostadsmarknaden i Lundsbrunn

Just nu finns 3 objekt till salu i Lundsbrunn

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor och två grundskolor i närheten

349 meter från adressen ligger Lillelunda Förskola.

Närmaste grundskola är Lundabyn (357 meter), som är en kommunal skola med ca 139 elever i årskurserna 1-6. Här har 100% av lärarna lärarexamen och det går 14 elever per lärare.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (231 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (125 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Lundsbrunn

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat onsdagen den 2 december kl 06:11

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson och Fredrik Svedemyr.

22.22 Skara, inbrott Ett vittne ser hur en person bryter sig in i en av bodarna som står på Hötorget och ringer polisen. Personen lastar saker i sin cykelkorg och cyklar sen från platsen. Oklart vad som stulits och ingen gripen. En anmälan om stöld genom inbrott skrivs. 23.09 Alingsås, drograttfylleri I Magra stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 50-årsåldern som visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri. 02.36 Munkedal, drograttfylleri Vid Hållplats Säleby, Foss kontrollerar polisen föraren till en personbil. Föraren, som är i 35-årsåldern, misstänks vara narkotikapåverkad och tas med för provtagning samt rapporteras för drograttfylleri. 02.37 Orust, trafikbrott På länsväg 766 i Myckleby stoppas en bilist för kontroll. Föraren, som är i 25-årsåldern, saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för olovlig körning samt drograttfylleri.

Arbetsplatsolycka

Rapporterat måndagen den 30 november kl 11:25

Man som klämt finger på arbetsplats, Järvägsgatan.

Polis och ambulans skickas till Järnvägsgatan efter larm via SOS om en man som klämt ett finger i en såg på sin arbetsplats. Mannen uppges vara vaken och talbar. 11.24 Mannen har fått sår- samt klämskada, och är förd med ambulans till sjukhus. Polis upprättar en anmälan gällande arbetsolycka.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 03:09

Trafikolycka på E6, Götene mellan lastbil och personbil.

SOS uppgifter: Olyckan ska enligt SOS ägt rum på E6, Brännebrona. Personbilen uppges ha voltat och ligga på taket. Två personer i personbilen, oklart skadeläge. Föraren av lastbilen är ute ur fordonet. Lastbilen ska även den ha hamnat på sidan i diket. Trafiken kan dock passera olycksplatsen i begränsad hastighet. Räddningstjänst, polis och ambulans larmas till platsen.   Polisen är ännu inte på plats. Räddningstjänst på plats, de kommer att stänga av trafiken i samband med räddningsarbetet. Kl 15.15 : Polis på plats. De båda som färdats i personbilen har nu omhändertagits av ambulanspersonal. Oklart skadeläge. Tungbärgare beställd till platsen. Kl.15.24: Två personer förs till sjukhus för kontroll. Enligt uppgift från platsen ej allvarligt skadade. Rapport om vårdslöshet i trafik upprättas kopplad till föraren av personbilen. Kl 15.51: Trafik i södergående riktning släpps på igen. Kl 16.09: Trafiken släpps på växelvis. Dirigering pågår på platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
60%
SverigeLundsbrunn

Brott jämfört med riket