facebook_pixelSödra Kronbergsgatan 4C Västra Götalands län, Lysekil - hitta.se
Hitta.se

Södra Kronbergsgatan 4C

453 33 Lysekil, Lysekil Västra Götalands län

Adress i Lysekil i Lysekil i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Södra Kronbergsgatan 4C.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1962

Fastigheten på Södra Kronbergsgatan 4C är ett flerfamiljshus byggt 1962.

Bolån i Lysekil - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Lysekil. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Lysekil

Boendemiljön i Lysekil

Boendemiljön i Lysekil

I området kring Södra Kronbergsgatan 4 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (30%).

Boendemiljön i Lysekil

Nio drönarbilder över Lysekil

En drönare har flugit över Lysekil och tagit nio bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Lysekil från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Lysekils församling
Gullmarsgymnasiet
Stadsparken, Lysekil
Gullmarsborg

Människorna i Lysekil

Människorna i Lysekil

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Lysekil bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Lysekils kommun (53 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (35%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 24% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 16% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 51%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 586 kr, vilket är 9% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 484 219 kronor i lån.

-9%

Här i Lysekil betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Södra Kronbergsgatan 4C gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,46% (0,81)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

34,182% (1,01)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,0% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 14 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 38 objekt till salu i Gullmarsfjorden

Just nu finns det 3 hyreslägenheter att byta till i närheten av Södra Kronbergsgatan. Snitthyran är 6 591 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

257 meter från adressen ligger Kronbergets förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Rosviksgatan 1.

Lockas man av restaurangbesök finns The Old House Inn och Publik Mat & Bar i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (443 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Stadsparken, ligger ca tre minuters gångväg (333 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Lysekil

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 09:14

I Södra Hamnen har en man i 55-årsåldern blivit rånad.

Ett gäng på 6-7 personer ska ha sprungit ifatt mannen och gett sig på honom med sparkar och slag. De tog hans mobiltelefon och bankkort innan de sprang från platsen. Mannen klagar på ryggsmärtor men ska inte vara i behov av ambulans. Polisen är på väg.

Trafikolycka, singel

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 11:29

En bil har voltat på länsväg 174 vid Dingle. Föraren uppges vara ute ur bilen. I övrigt inga uppgifter om skadeläget.

Larmet har kommit in från SOS. Ambulans, räddningstjänst och polis på väg. Uppdatering kl. 11:52 Föraren uppges ha fått sladd på bilen. Inga allvarliga skador. Patrullen skriver en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 06:46

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

21:12, Uddevalla, mord/dråp En kvinna påträffas död i en lägenhet i centrala Uddevalla. Det är oklart hur hon har avlidit. För att kunna avgöra om brott har begåtts har en förundersökning gällande mord alternativt dråp inletts. Lägenheten är avspärrad för teknisk undersökning. En person som befann sig i lägenheten tillsammans med kvinnan greps intialt, men gripandet hävdes av åklagare 05:58. Den initiala brottsrubriceringen kan komma att förändras. Anhöriga är underrättade. Ingen mer information kan ges i nuläget. 00:20, Lill Edet, trafikbrott En patrull stoppar en bil som kör för fort på E45. Föraren är misstänkt för trafikbrott och patrullen omhändertar körkortet. 01:40, Skövde, stöld/inbrott  En anmälare ringer och uppger att en person befinner sig i ett förråd på en adress i området Aspö. En patrull åker till platsen och anträffar en man i 30-årsåldern. Mannen har en cykel som är anmäld stulen. Cykeln tas i beslag och en anmälan upprättas gällande stöld alternativt häleri. 03:48, Ale, brand Vi får larm om en bil som brinner på en parkeringsplats vid Kvarnvägen i Surte. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Inga personskador och ingen gripen. Patrullen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
28%
SverigeLysekil

Brott jämfört med riket