facebook_pixelSamuel Norbergsgatan 9 Västra Götalands län, Mölndal - hitta.se
Hitta.se

Samuel Norbergsgatan 9

431 34 Mölndal, Mölndal Västra Götalands län

Adress på Stensjön i Mölndal i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Samuel Norbergsgatan 9.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2017

Fastigheten på Samuel Norbergsgatan 9 är ett flerfamiljshus byggt 2017.

Snittvärderingen är 50 920 kr/m²

Snittvärderingen på Samuel Norbergsgatan 9 är ca 50 920 kr/m².

Värdera bostad på Samuel Norbergsgatan 9

Evaluation

Värdeindikation

50 920 kr/m2

Bolån i Mölndal - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Mölndal. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Mölndal

Boendemiljön på Stensjön

Boendemiljön på Stensjön

I området kring Samuel Norbergsgatan 9 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1990- och 2010-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (270%).

Boendemiljön på Stensjön

Tre drönarbilder över Stensjön

En drönare har flugit över Stensjön och tagit tre bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Stensjön från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Götaforsliden
Götiska förbundets friskola
Kvarnbygatan
Ormås

Människorna på Stensjön

Människorna på Stensjön

Medelinkomsttagande singelhushåll i hyresrätt i förort till stora och medelstora städer

På Stensjön bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 39 år, vilket är lägre än medelåldern i Mölndals kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (12%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är följa populära tv-serier, skönhetsvård, teater, film, astrologi, hårvård, spela dataspel/tv-spel, jämställdhetsfrågor, ungdomskultur och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 55% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 179 kr, vilket är 11% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 311 575 kronor i lån.

+11%

Här i Mölndal betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Samuel Norbergsgatan 9 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,2 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,26% (-1,39)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

31,982% (-1,19)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 26,3% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 54% fler röster än riksgenomsnittet.

L+54%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 1450 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Kvarnbyn

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Samuel Norbergsgatan. Snitthyran är 5 333 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

251 meter från adressen ligger Ormås Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara åtta minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Willy:s Hemma på Brogatan 17.

Lockas man av restaurangbesök finns Hotel Mölndals Bro - Göteborg och Rasa Sayang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (319 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (34 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, sju minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Stensjön

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 02:28

En singelolycka med mc har inträffat vid Kungsten.

Olyckan ska enligt SOS ha inträffat vid Kungstensmotet, Högsboleden vid Fotögatan. En mc har av okänd anledning kört in i räcket på platsen. Föraren hamnar på vägbanan.Oklar skadebild. Mc-föraren körs med hjälp av ambulans till Sahlgrenska sjukhuset. Oklar skadebild. Inga kända brottsmisstankar.  

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 28 februari kl 11:55

En lastbil och personbil är involverade i en olycka på E6 vid Mölndals bro. Oklart skadeläge.

Olyckan ska ha skett i norrgående riktning något söder om Mölndals bro. Inga uppgifter om skadade. Polis, ambulans och räddningstjänst larmade till platsen. Uppdatering kl. 11:54 Vägen är helt avstängd. Uppdatering kl. 11:56 Vänster körfält är enligt uppgift öppet nu. Uppdatering kl.13:14 Enligt uppgift inga personskador. En anmälan om trafik är upprättad.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat söndagen den 28 februari kl 08:00

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr.

19:39, rån, Göteborg Vi har under kvällen haft en rad personrån i Göteborg. Det första larmet kommer in 19:39. Då är det tre maskerade män som rånar ett ensamt offer på en väg i Slottsskogen. Rånoffret ska enligt uppgift ha blivit slagen i huvudet med något som kan ha varit ett pistolliknande föremål. Inga allvarliga skador. Rånarna fick inget med dig. 20:01 kommer det in ytterligare ett larm om tre maskerade män som rånat en person i Annedal på en mobiltelefon. Inga uppgifter om skador eller vapen i det fallet. 02:22 får vi in nästa larm. En anmälare ringer och uppger att han och en vän har blivit rånade av ett flertal personer med ett pistolliknande föremål i Guldheden.  De ska ha blivit rånade på mobiltelefon och plånbok. Rånet ska enligt uppgift ha skett i en lägenhet. Polis åker till den aktuella adressen och kan där gripa fyra personer misstänkta för grovt rån. Det finns i nuläget inget konstaterat samband mellan tidigare rån. Men inget som går att utesluta. 19:52, rattfylleri, Alingsås En patrull stoppar en bil på länsväg 190. Föraren tas med för kontroll. En anmälan om drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk är upprättad. 20:17, rån, Alingsås Vi får in ett larm om en blodig man vid en fotbollsplan. En allmänhet har hjälpt mannen hem. Polis och senare ambulans åker sedan till adressen. Enligt uppgift har mannen blivit misshandlad och rånad på mobiltelefon, nycklar och jacka. 19:03, misshandel, Trollhättan Vi får ett larm om att en kvinna har fått ett slag i huvudet av en okänd gärningsperson på en hållplats i Kronogården. Inget behov av ambulans. En patrull åker till platsen. En anmälan om misshandel av okänd gärningsperson upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
182%
SverigeStensjön

Brott jämfört med riket