facebook_pixelLjungtorpsvägen 4 Västra Götalands län, Mölnlycke - hitta.se
Hitta.se

Ljungtorpsvägen 4

435 39 Mölnlycke, Härryda Västra Götalands län

Adress i Råda i Mölnlycke i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ljungtorpsvägen 4.

Hitta hit

En villa byggd 1998

På adressen finns en villa byggd 1998. Huset är 163 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Mölnlycke.

Värderingen är 42 944 kr/m²

Villan på Ljungtorpsvägen 4 värderas till ca 7 000 000 kr (42 944 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

7 000 000 kr

Bolån i Mölnlycke - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Mölnlycke. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Mölnlycke

Tomten är ca 3780 kvadratmeter

Tomten, LÅNGENÄS 1:242, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LÅNGENÄS 1:242 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Råda

Människorna i Råda

Människorna i Råda

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

I Råda bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Härrydas kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (13%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 54% som högutbildade. 22% har gymnasieutbildning och 2% har endast grundskoleutbildning. 44% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 73%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 40 430 kr, vilket är 49% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 858 593 kronor i lån.

+49%

Här i Härryda betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Ljungtorpsvägen 4 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,62% (-1,03)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,342% (-0,83)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 31,3% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 83% fler röster än riksgenomsnittet.

L+83%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 622 lägenheter och snittpriset är 60 325 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 2 objekt till salu i Mölnlycke

Just nu finns det 19 hyreslägenheter att byta till i närheten av Ljungtorpsvägen. Snitthyran är 6 366 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

1 105 meter från adressen ligger Barrskogens förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (60 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (24 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis Mölnlycke/Landvetter, fem minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Råda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel, grov

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 08:59

I Mölndalsbro har en man i 20-årsåldern blivit knivskuren.

Det är i nuläget något oklart vad som har hänt på platsen och hur många som varit inblandade men det har varit någon form av bråk. Den skadade mannen har i samband med detta blivit knivskuren i axeln och handen och är förd i ambulans till Sahlgrenska sjukhuset. Han var vaken och talbar när han togs omhand av ambulanspersonalen. En annan man i 20-årsåldern greps på platsen och är i nuläget misstänkt för grov misshandel. Polis är kvar och pratar med vittnen och har påbörjat en brottsplatsundersökning.

Rån väpnat

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 09:39

Rån med kniv mot bensinstation.

Polisen får in uppgifter om att en ensam gärningsman ska ha kommit in på Circle K vid Göteborgsvägen, hotat med kniv och begärt att få tobak. Oklart om han fått med sig något från rånet. Inga uppgifter om personskador.   Mannen ska sedan ha lämnat butiken till fots i riktning upp mot Folkets hus. Rånet uppges ha inträffat ca tre minuter före det att polisen får vetskap. Polis larmas till platsen. Flera polispatruller söker i närområdet efter en man i 25-årsåldern. Ännu har ingen gripits. Kl 21.34: Första polispatrull på brottsplatsen. Kl 21.42: Polisen har stoppat en man som kan vara gärningsmannen vid Björnebergsväg. Polisen har bla hittat tobaksvaror på mannen som troligen kommer från rånet. Han ska även ha kastat ifrån sig en kniv, så allt pekar på att det är rätt person. Mannen grips. Möjligen kan samma man misstänks för ytterligare rån mot samma butik tidigare under januari månad.

Inbrott

Rapporterat måndagen den 4 januari kl 07:02

En person som varit bortrest kom hem och upptäckte att någon gjort inbrott i bostaden i Mölnlycke, Mölndal.

Efter att ha varit bortrest några dagar kom personen hem och upptäckte att det hade varit inbrott i bostaden. Ingen gripen, polis skriver anmälan stöld genom inbrott. Polis spårsäkrar på adressen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
71%
SverigeRåda

Brott jämfört med riket