facebook_pixelSkogsvägen 11 Västra Götalands Län, Mariestad - hitta.se
Hitta.se

Skogsvägen 11

542 33 Mariestad, Mariestad Västra Götalands Län

Adress i Mariestad i Mariestad i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Skogsvägen 11.

Hitta hit

En villa byggd 1924

På adressen finns en villa byggd 1924. Huset är 158 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Mariestad.

Värderingen är 14 683 kr/m²

Villan på Skogsvägen 11 värderas till ca 2 320 000 kr (14 683 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 320 000 kr

Bolån i Mariestad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Mariestad. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Mariestad

Tomten är ca 782 kvadratmeter

Tomten, SKOMAKAREN 8, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SKOMAKAREN 8 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Mariestad

Människorna i Mariestad

Människorna i Mariestad

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Mariestad bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Mariestads kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (31%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 37% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 54%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 068 kr, vilket är 11% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 233 683 kronor i lån.

-11%

Skatteläget i Mariestad

För de som är folkbokförda på Skogsvägen 11 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,26% (-0,39)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,982% (-0,19)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,6% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 30% fler röster än riksgenomsnittet.

S+30%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 71 objekt till salu i Centrum/Nyestan

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är LiDL på Industrigatan 11.

Lockas man av restaurangbesök finns Hotell Aqva och Buffalo Restaurang & Pub i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (591 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Vänershof, ligger mindre än en minuts gångväg (11 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Mariestad, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Mariestad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Hemfridsbrott

Rapporterat torsdagen den 15 april kl 11:12

Polis fick anmälan om pågående inbrott.

Polis fick anmälan om pågående inbrott, enligt inringare ska en man och en kvinna brutit sig in i en bostad på Lugnåsvägen i Mariestad. Polis på plats kunde konstatera att någon slagit sönder en ruta i dörren och tagit sig in i bostaden även förrådsutrymmen är uppbrutna. Polispatruller söker i närområdet efter gärningspersoner som uppgivits ha lämnat adressen på cyklar. Polis hittar en av gärningspersonerna den andra försvann till skogs.  Anmälan om hemfridsbrott samt skadegörelse upprättas.

Knivlagen

Rapporterat måndagen den 12 april kl 04:23

En person greps i samband med knivhot i centrala Mariestad.

En man ringer polisen och uppger att han har blivit hotad av en gärningsman med kniv vid busstationen i centrala Mariestad. Gärningsmannen ska sedan enligt uppgift klivit på ett tåg, som ännu inte lämnat stationen. En patrull åker till platsen och griper där en man i 30-årsåldern, misstänkt för brott mot knivlagen samt olaga hot.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 12 april kl 03:28

Fyra personbilar är inblandade i en olycka på riksväg 26. Oklart skadeläge

Olyckan har skett söder om Sjötorp. Polis på plats. Minst två personer uppges vara skadade. Oklart skadeläge. Uppdatering kl. 16:02 Patrull har dirigerat trafiken vid olycksplatsen och det har varit begränsad framkomlighet. Trafiken ska enligt uppgift nu flyta på. Bärgning kommer ske, vilket ytterligare kan begränsa framkomligheten. Fortsatt inga uppgifter om skadeläget för de inblandade.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
5%
SverigeMariestad

Brott jämfört med riket