facebook_pixelStrömgatan 1 Västra Götalands Län, Mellerud - hitta.se

Strömgatan 1

464 31 Mellerud, Mellerud Västra Götalands Län

Adress i Holm i Mellerud i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Strömgatan 1.

Hitta hit

En villa byggd 1936

På adressen finns en villa byggd 1936. Huset är 93 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Holm.

Bolån i Mellerud - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Mellerud. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Mellerud

Tomten är ca 1143 kvadratmeter

Tomten, SNÄCKAN 5, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SNÄCKAN 5 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Holm

Människorna i Holm

Människorna i Holm

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Holm bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Melleruds kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (42%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 12% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 22% har endast grundskoleutbildning. 8% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 40%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 679 kr, vilket är 13% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 592 530 kronor i lån.

-13%

Här i Mellerud betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Strömgatan 1 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,2 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,60% (0,95)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

34,322% (1,15)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 57% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+57%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Nissan i området.

Toyota
Nissan

Bostadsmarknaden i Holm

Just nu finns 5 objekt till salu i Mellerud

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

991 meter från adressen ligger Markusgården förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Torget på Köpmantorget 3.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Vågen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (1001 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (70 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Holm

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat måndagen den 16 november kl 07:28

På E45 vid Överby har en bilist kört in i vajerräcket.

Det är i nuläget oklart om det är några personskador. Polis på väg till platsen. 19.50 Trafikolycka utan misstanke om brott. Inga uppgifter om att någon kommit till skada.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 12 november kl 04:02

Bilist och mopedist som har kolliderat, Nya staden.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Nya staden, där en bilist och en mopedist kolliderat. Mopedisten uppger smärtor i en axel, men skadeläget är okänt. 

Farligt föremål, misstänkt

Rapporterat onsdagen den 11 november kl 03:07

Misstänkt farligt föremål på Regementsgatan.

Samtal inkommer till polisen om ett föremål på Regementsgatan som man inte kan utesluta är farligt. Ett område runt det misstänkt farliga föremålet har spärrats av och Nationella bombskyddet är på väg för att undersöka föremålet. Oklart när de är på plats och kan börja sitt arbete. En skola som ligger i närheten har på eget initiativ utrymt sina lokaler. Även Frivården som har lokaler i närheten har utrymt. Inga hot har riktats mot dessa verksamheter. 16.15 Nationella bombskyddet har undersökt föremålet och bedömer det som ofarligt. Avspärrningarna på platsen har hävts.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
44%
SverigeHolm

Brott jämfört med riket