facebook_pixelMästarevägen 1 Västra Götalands Län, Munkedal - hitta.se
Hitta.se

Mästarevägen 1

455 35 Munkedal, Munkedal Västra Götalands Län

Bolån i Munkedal - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Munkedal. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Munkedal

Boendemiljön i Foss

Människorna i Foss

Människorna i Foss

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Foss bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Munkedals kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (27%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 45% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 398 kr, vilket är 6% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 572 979 kronor i lån.

-6%

Här i Munkedal betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Mästarevägen 1 gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 2,2 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

23,63% (1,98)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

35,352% (2,18)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,0% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 21% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+21%

Bostadsmarknaden i Foss

i Foss pågår och planeras det för 8 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 16 objekt till salu i Lilla Foss

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

791 meter från adressen ligger Lilla Foss Förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Coop Konsum på Strömstadsvägen 3.

Lockas man av restaurangbesök finns OKQ8 Munkedal i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1052 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (48 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Foss

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 4 mars kl 06:47

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler undre kvällen tjänstgör Peter Adlersson.

00:51 Narkotikabrott, Uddevalla. Polispatrull kontrollerade en man i 20-årsåldern vid en bil vid Landsväg 161 Rotviksbro i Skredsvik. Mannen uppvisade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad och misstänktes för narkotikabrott eget bruk. Mannens bilnycklar, som han hade på sig omhändertogs för att förhindra att mannen senare skulle sätta sig bakom ratten och köra.   01:22 Rattfylleri, Vårgårda. Polis stoppade ett fordon för kontroll på Vänersborgsvägen i Vårgårda och misstänkte föraren för drog rattfylleri samt olovlig körning. Föraren en man i 20-årsåldern misstänktes även för narkotikabrott eget bruk. Patrullen uppfattade att även en passagerare i bilen var påverkad av narkotika och även denne misstänktes för narkotikabrott eget bruk.

Räddningsinsats

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 01:33

Stor räddningsinsats man på isen utanför Ljungkile.

Larm inkom till polisen om en man i 30-årsåldern på Isen utanför Ljungkile. Isen bedöms som mycket svag och bitvis råder öppet vatten. Mannen iakttogs först när han var ca 300 meter från land och han gick från Lyckorna i sydlig riktning. Sos Alarm tog kontakt med JRCC (Sjöfartsverkets nationella sjö- och flygräddningscentral) som blev informerade om ärendet. Flera polisiära resurser togs i anspråk bland annat polisens helikopter som fick delta i sökandet efter mannen. Mannen hittades efter en stunds sökande han var då i höjd med Flatholmen ca1-1,5 km ut från fastlandet. Helikoptern försökte nå mannen via dess högtalarsystem dock utan att få kontakt med mannen. Enligt JRCC så var ett större fartyg på väg att passera i farleden utanför mannens position.    Mannen förstod att polishelikoptern försökte nå honom och han ringde slutligen in till polisens ledningscentral för att få kontakt. Mannen kunde lyckligtvis dirigeras iland på ett säkert ställe där han mötte en polispatrull och fick vara med om ett konstruktivt resursförklarande samtal.  Polisen vill å det starkaste varna från att gå ut och beträda svaga isar, är man osäker är det bäst att avstå.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 10:51

Lastbil vält på Uddevallabron.

En lastbil har under morgonen vält på E6 Uddevallabron. Det finns ingen misstanke om brott. Bärgningsarbete beräknas ta hela dagen, varför E6 Uddevallabron kommer att vara avstängd i bägge rikningar. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
56%
SverigeFoss

Brott jämfört med riket