facebook_pixelRöstorp 22 Västra Götalands län, Munkedal - hitta.se
Hitta.se

Röstorp 22

455 93 Munkedal, Munkedal Västra Götalands län

Adress i Foss i Munkedal i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Röstorp 22.

Hitta hit

Värderingen är 26 396 kr/m²

Huset på Röstorp 22 värderas till ca 2 930 000 kr (26 396 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 930 000 kr

Bolån i Munkedal - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Munkedal. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Munkedal

Tomten är ca 1197 kvadratmeter

Tomten, RÖSTORP 1:16, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten RÖSTORP 1:16 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Foss

Människorna i Foss

Människorna i Foss

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Foss bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är lägre än medelåldern i Munkedals kommun (50år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (33%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 46% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 32% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 913 kr, vilket är 23% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 928 070 kronor i lån.

-23%

Här i Munkedal betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Röstorp 22 gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 2,2 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

23,63% (1,98)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

35,352% (2,18)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 26,2% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 50% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+50%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 10 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 18 objekt till salu i Lilla Foss

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sju förskolor i närheten

1 994 meter från adressen ligger Barnkullens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters cykelväg (2231 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (11 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Foss

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Skadegörelse

Rapporterat söndagen den 9 maj kl 03:27

Rök i trapphus, Stjärngatan.

Polis och räddningstjänst larmas till Stjärngatan, efter brandlarm och rökdimma i trappa till flerfamiljhus. På plats konstateras att någon tömt en pulversläckare i trapphuset, och en anmälan om skadegörelse skrivs.

Övrigt

Rapporterat tisdagen den 4 maj kl 02:55

Fynd av kvarlevor.

Polisen fick uppgifter om ett fynd av kvarlevor på en plats utanför Munkedal kl 10:39 idag. Polisen arbetar på platsen och genomför en tekniskundersökning.  I nuläget vi kan inte fastställa att det rör sig om mänskliga kvarlevor, detta får analyser av den tekniska undersökningen ge svar på. Platsen är avspärrad arbetet fortgår.  

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat fredagen den 30 april kl 06:37

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

23.24 Hunnebostrand, inbrott Larm om inbrott i fiskaffären på Norra Strandgatan. Via kameralarm ser man hur en man tagit sig in i lokalerna. När polisen kommer fram är mannen borta och det kan konstateras att det har försvunnit vinflaskor och en högtalare. Cirka en timme senare får polispatrullen syn på en man som stämmer in på signalementet. Vid husrannsakan i mannens bostad hittas stöldgods från inbrottet. Mannen, som är i 50-årsåldern, misstänks för inbrottet och har förhörts på plats om detta. Ej frihetsberövad. 23.34 Skövde, rattfylleri På Stationsgatan stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 50-årsåldern som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han tas med för provtagning och hans körkort omhändertas. 00.08 Göteborg, inbrott På Amerikagatan ser vittnen hur en man krossar en ruta till en frisörsalong och tar sig in. Efter en kort stund kommer mannen ut igen och springer från platsen. Det är i nuläget oklart vad som stulits. Polis har varit på plats och tagit uppgifter för en anmälan om stöld genom inbrott. 00.44 Mark, brand I Tostared har det börjat brinna i en husvagn. Inledningsvis fanns det spridningsrisk till en ladugård men räddningstjänsten lyckades få kontroll på branden. Oklart vad som orsakat branden men polisen skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott. 05.34 Borås, villabrand Larm kommer in om en fullt utvecklad brand i en villa på Dunderbergsvägen i Sjömarken. Fyra personer som bor i villan har tagit sig ut och ingen ska vara kvar inne. Räddningstjänst, ambulans samt polis är på plats. Väg i närheten avstängd. De fyra personerna som tagit sig ut är samtliga körda till sjukhus i ambulans med brännskador och rökskador, oklart hur allvarliga. Polisen har inlett en förundersökning om mordbrand.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
56%
SverigeFoss

Brott jämfört med riket